Olovka za obrve - čudo iz vaše kozmetičke torbice

| Beauty |

Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil!
Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil

Ako se kaže da su oči ogledalo duše, onda su obrve okviri tog ogledala.

Trend velikih, debelih obrva ne prestaje i premda za sve još uvijek krivimo Caru Delevingne, sve više i više djevojaka prigrlilo je ovaj trend i upravo su one postale središnji i glavni dio makeupa. Vrlo je važno da se obrve maksimalno i najbolje naglase kako bi vaš makeup uvijek bio potpun.

S obzirom na to da stalno tražimo nove, još bolje proizvode koji će nam pomoći da na što jednostavniji način oblikujemo obrve - prilično smo iskusni na području olovaka, sjenila i gelova za obrve. Danas vam predstavljamo proizvod koji nas je oduševio na prvu - Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil!

Nova olovka za obrve iz Bobbi Browna ima jedinstven aplikator kojim se obrve savršeno mogu oblikovati i najvažnije od svega - preživjeti i do 16 sati znoja, vode i vlage. Tanjim dijelom aplikatora može se stvoriti mekši look, a onim oštrijim ćete stvoriti nešto snažniji, definirani izgled obrva. Formula na bazi voska stvara savršen sloj, a malenom četkicom na drugoj strani olovke lako ćete začešljati obrve kako bi ostale na mjestu cijelog dana. 

Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil!
Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil