Olovka uz koju su prištići stvar prošlosti

| Beauty |

Čudnovato beauty oružje uz koje će prištići i bubuljice postati stvar prošlosti a sve zahvaljujući svjetlu. Pravi čarobni štapić za ovaj neugodni problem na koži.

Riječ je o novom Neutrogeninom proizvodu koji se pojavio na tržištu, a funkcionira na principu antibakterijske terapije protiv prištića. Iako zvuči kao fikcija, ovaj proizvod uspješno radi ono za što je i namijenjen.

Uz pomoć crvenih i plavih svjetlosnih impulsa, Light Therapy Targeted Acne Spot Treatment iz Neutrogene, bori se protiv bakterijski uzrokovanih akni i ublažava sve vrste bakterijskih upala. Bez kemikalija, bez boli i bez štetnog UV svjetla. Plavo svjetlo bori se protiv bakterija, dok ono crveno smanjuje upalne procese.

Prije korištenja ovog proizvoda prvo morate oprati lice i lagano ga osušiti (po mogućnosti s papirnatih ručnikom). Zatim držite gornji dio ove spravice na bubuljici dvije minute. Nakon par dana, dosadni problem trebao bi u potpunosti nestati s vašeg lice bez neugodnih uspomena, odnosno ožiljka ili depigmentacije kože.