Odlična vijest za beauty ovisnice - NudeSTIX brand od danas dostupan u Hrvatskoj

| Beauty |

Ako sebe nazivate beauty znalcem onda ste zasigurno čuli za brand NudeSTIX. Riječ je o brendu koji ima moto „Go nude but better“ misleći kako svi možemo postići svježi nude look te istaknuti prirodnu ljepotu, bez previše proizvoda i kompliciranja.

NudeSTIX

NudeSTIX je jednostavan brand koji je postigao strelovit uspjeh zbog proizvoda koje je tako praktično i lako koristiti. Iz branda smatraju kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koju ne treba pokrivati velikim količinama make up-a, već je dovoljno dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti. Najistaknutija karakteristika ovog branda je upravo to što su svi proizvodi multi-purpose, pa je tako moguće s jednim do dva proizvoda našminkati kompletno lice – od usana do očiju. Svi proizvodi imaju prirodne nijanse i nalaze se u sticku, od kud i dolazi naziv NudeSTIX. Osim što se proizvodi mogu koristiti na više načina, također su obogaćeni vitaminimaantioksidansima te su veganski i cruelty-free.

NudeSTIX

Iza brenda stoji karizmatična Jenny Frankel, koja je u beauty industriji preko 20 godina, a 2015.godine se odvažila lansirati vlastiti brend. Jenny je posjetila Zagreb povodom lansiranja brenda u Mulleru na Trgu Bana Jelačića – prvom i trenutno jedinim prodajnim mjestu u regiji. Nakon Zagreba NudeSTIX će se naći i u drugim Hrvatskim gradovima. Uz Jenny su i njezine dvije kćerke Ally i Taylor, tipične pripadnice Gen Z i Millenial generacije koje su također zaslužne zašto je ovaj make up brend postao toliko popularan među mladima. Brend NudeSTIX, kao i popularnu Taylor Frankel možete pratiti na Instagramu, za svoju dnevnu dozu nude svježine.

NudeSTIX osnivačice