Nuxe Huile Prodigieuse, čudesno suho ulje, od sada u neodoljivom limitiranom izdanju

| Beauty |

Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse

U 2015-oj godini, najpoznatije suho ulje na svijetu, čuveno Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, dolazi u NOVOM, 'must-have' limitiranom izdanju - u neodoljivo šik, lakiranoj crnoj bočici. Nuxe ulje možete koristiti od glave do pete - za tijelo, lice, usne, kosu,...

Glamurozan i tajanstven novi izgled, kao s crvenog tepiha, savršeno pristaje ovom legendarnom simbolu pariškog šika... U vječno elegantnoj 'crnoj', s izrezbarenim srcem od zlata, Huile Prodigieuse® šapuće svoju tajnu ljepote baš poput izjave ljubavi: ''Moje Čudesne moći donijet će vam Čudesnu privlačnost!''

Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse

Francuska tajna ljepote od 1991. godine, čudesno suho ulje svoju učinkovitost bazira na jedinstvenom koktelu 6 dragocjenih biljnih ulja - makadamija, lješnjak, slatki badem, borač, kamelija i gospina trava. Sa svojom prepoznatljivom suhom i senzualnom teksturom, ono hrani, obnavlja i njeguje u jednom koraku, čineći lice, tijelo i kosu jednostavno prekrasnima. Formula s 97.8% prirodnih sastojaka, obogaćena je vitaminom E i ne sadrži konzervanse.

Njegov jedinstven i ultra-ženstven miris, izaziva čitav spektar osjećaja - uz slasne note cvjetova naranče, bergamota i mandarine, zatim cvjetno srce s notama ruže, gardenije i magnolije, te bazom od senzualne vanilije i kokosovog mlijeka.

Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse

Cijena novog, limitiranog izdanja Huile Prodigieuse suhog ulja jednaka je i onom klasičnom izdanju - 239,71 kn i možete ga pronaći u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.