Nutri-Gold, snaga esencijalnih ulja uhvaćena u kremu

| Beauty |

L'Oreal Nutri-gold

Svaka žena zna kako je njega kože jako važna, s godinama koža gubi elastičnost, ljeti na nju loše utječe sunce, a zimi hladnoća i grijanje u našim domovima. Zato je izuzetno važno odabrati idealnu kremu, a danas vam predstavljmo novi proizvod iz L'Oreala - Nutri-Gold dnevnu kremu s uljima. Koncentrat esencijalnih ulja blagotvorno djeluje na kožu. Svilenkasta krema s mikro-perlicama ulja savršeno se stapa s kožom i daje joj apsolutni osjećaj ugode bez osjećaja masnoće. Ugodan aromatičan miris ulja. Lagana formula suhog ulja brzo se upija, bez masnog osjećaja na koži. Koristite svakodnevno (ujutro i/ili navečer) samostalno ili prije klasične kreme. Ova krema trenutačno hrani, hidratizira, daje sjaj i osjećaj mekoće i ugode.

L'Oreal Nutri-gold

Tu je i Nutri-Gold extraordinary ulje koji je jedinstveni spoj 8 esencijalnih ulja (lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, jojoba i divlja ruža) kojima hrani kožu i daje joj sjaj. Osim što intenzivno hrani vašu kožu što je itekako potrebno zimi, vaša koža nakon nanošenja dijeluje čvršće i zaglađeno i ima prekrasan sjaj i blistavnost. 

S obzirom na predblagdansko vrijeme, odlučili smo vas i darivati. L'Oreal i Wall.hr daruju vam tri Nutri-Gold paketića koji uključuju Nutri Gold Extraordinaire dnevnu kremu i suho ulje. Sve što trebate napraviti je biti fan Wall.hr portala na Facebooku te podijeliti ovaj članak na svom profilu (s potavkama privatnosti na public) i napisati "Za Božić želim L'Oreal Nutri-Gold" paketić. Dobitnike ćemo odabrati random.org aplikacijom, a proglasiti ćemo ih u ponedjeljak 22.12. kada ćemo ih i poslati kako bi vam stigli na vrijeme za pod bor. 

U nastavku pogledajte na koji način možete nanositi ovu kremu i ulje kako bi doživjeli izvenredan ritual ljepote inspiriran tradicionalnom japanskom masažom lica Kobido.

L'Oreal Nutri-gold