Novo: Prirodna maska za kosu Zeoazuki revitalizira kosu i vlasište!

| Beauty |

Zeotex - Predstavljamo ZEO AZUKI masku za kosu i vlasište

Gubitak i stanjivanje kose jedan je od vrlo neugodnih problema u današnje doba. Ako i vas muči, znajte da niste jedini – s ovim problemom se bori približno 25% žena i 75% muškaraca u nekom periodu svog života. Postoje brojni razlozi zbog kojih vam kosa može ispadati kao što je promjena godišnjeg doba, često korištenje alata i sredstva za oblikovanje kose, grubo četkanje, nezdrav i stresan stil života. No, može biti i uzrokovano genetikom, starenjem, radom hormona i slično.

Zeozuki maska za kosu i vlasište
Zeoazuki maska za kosu i vlasište

Zaista može biti teško „ući u trag krivcu“ koji uzrokuju ispadanje kose, jer i stres, prehrana pa čak i onečišćeni zrak utječu na zdravlje naše kose. No, nije sve tako sivo jer je na tržište stigao revolucionaran i prirodan hrvatski proizvod koji, uz kontinuirano korištenje, dokazano pomaže kod problema ispadanja i stanjivanja kose, maska – ZEOZUKI. Ako ste u potrazi za provjereno kvalitetnim i prirodnim rješenjem – DA, ono konačno postoji! 

Zeozuki maska za kosu i vlasište
Zeoazuki maska za kosu i vlasište

ZEOAZUKI maska za revitalizaciju kose i vlasišta, osim svojim izvanrednim sastavom, zaista je impresivna u pružanju odličnih rezultata jačanja i rasta kose. Kada se radi o proizvodima za kosu, zapravo se vrlo rijetko susrećemo s uočljivim rezultatima, zar ne? Ipak, ova maska vas nikako neće razočarati!

U svom sastavu od pomno biranih i najkvalitetnijih sastojaka posebno se ističu 2 heroja u njezi kose koji svojom sinergijom djelovanja čine razliku.

Jedan od glavnih, baznih sastojaka maske je prirodan detox mineral, zeolit. On temeljito čisti i detoksicira vlasište od raznih nečistoća, toksina i negativnih vanjskih, stresnih utjecaja kao i od ostataka raznih preparata i tretmana (farbanja) za kosu koje je teško u potpunosti ukloniti uobičajenom njegom, a koji „guše“ folikul dlake, dopiru do krvotoka i često stvaraju razne probleme. Zeolit ima važnu ulogu u obnavljanju i regeneraciji kose i vlasišta, a idealan je i kao pomoć kod raznih dermatoloških problema zbog svog blagotvornog i umirujućeg učinka.

Zeoazuki maska za kosu i vlasište
Zeoazuki maska za kosu i vlasište

Drugi bazni aktivni sastojak maske, apsolutni je heroj u njezi vlasišta i kose, a to je klinički ispitana i dokazano nagrađivana klica mungo graha i crvene djeteline Akosky AZUKI koja pridonosi smanjenju ispadanja kose i poboljšanju gustoće kose, čineći je otpornijom i snažnijom. Ovaj sastojak ima izvanrednu sposobnost poticanja proizvodnje faktora rasta u folikulu vlasi snagom prirodnih biljnih učinaka i uspostavljanjem zdravog ciklusa. Djeluje protiv ispadanja kose te podupire zdravo funkcioniranje vlasišta i folikula dlake. Istraživanja pokazuju da može stimulirati folikule dlake da ponovno rastu, a laboratorijski testovi potvrđuju da se nakon 28 dana primjene Akosky AZUKIA gustoća kose poboljšala i broj aktivnih folikula dlake povećao.

Zeozuki maska za kosu i vlasište
Zeoazuki maska za kosu i vlasište

ZEOAZUKI maska uistinu je posebna i jedinstvena, a uz ova dva sastojka, sadrži i esencijalna ulja koja pomažu kod raznih problema i osnažuju vlas kose. Maska revitalizira i regenerira vlasište, potiče rast i poboljšava zdravo funkcioniranje vlasišta i folikula dlake u svim aspektima. Kosa postaje gušća, a vlas čvršća! Uz to, poboljšava mikrocirkulaciju vlasišta, radi detox vlasišta, regenerira i obnavlja. ZEOAZUKI je idealno rješenje za sve koji pate od ispadanja kose, stanjivanja kose, kao i one koji imaju prirodno tanku kosu. Najučinkovitiji je način za stimulaciju, snagu i njegu kose i vlasišta.

Gdje kupiti?

Više informacija o ovoj maski možete pronaći i  kupiti na webshopu zeotex.hr