Novo otkriće: kefirom do ravnog trbuha!

| Beauty |

Kefir je nova superhrana!
Kefir je nova superhrana!

Ako ste dosad pogledali iti jednu fotku s nekog muzičkog festivala ili modne piste, jednu stvar ste sigurno primijetili - crop topovi su i dalje IN! I slažemo se, fora su. Nije kao da smo proveli cijelu zimu skrivajući se ispod slojeva odjeće i nezdravo se hranili. Ili smo baš to radili? Bez obzira na odgovor, ne paničarimo, samo ćemo pojačati dnevnu dozu kefira!

Ako do sada niste bili fan kefira, sad ćete postati. Ovaj fermentirani napitak podsjeća na mješavinu super-gustog jogurta i nekog orašastog mlijeka. I dok privikavanje na okus kefira kod nekih može potrajati, njegove "dobre" bakterije trebale bi nadvladati sve potencijalne sumnje koje imate oko njegova kušanja. Kefir je pun probiotika, koji drže probavni sustav zdravim i brzim, a primijetiti ćete kako se nakon konzumacije osjećate sitima i ne osjećate želju za nezdravom hranom. Može li bolje?

Započnite dan - kefirom!
Započnite dan - kefirom!

Naš prijedlog je da kefir ubacite u svoj svakodnevni doručak. Samo zamijenite mlijeko kefirom i napravite vašu najdražu, klasičnu zdjelicu zobenih pahuljica. Dodajte u sve to malo voća i orašastih plodova i vaš će vam organizam biti neizmjerno zahvalan. Toliko da će vas zauzvrat nagraditi ravnim i utegnutim trbuhom. Taman u pravo vrijeme - sezonu crop topova!