Novo oružje u borbi protiv strija

| Beauty |

CeraVe krema za borbu protiv strija

Na TikTok-u nerijetko otkrijemo odlične beauty i make-up proizvode. Tako je bilo i ovoga puta jer smo skrolajući TikTok-om primijetili kako je jedan proizvod hvaljen u više videa.
Riječ je o proizvodu brenda CeraVe odnosno brendu koji je popularan postao baš zahvaljujući TikTok-u. Radi se o kremi koja smanjuje vidljivost, ali i nastanak strija.

CeraVe krema za borbu protiv strija


Strije su baš i poput celulita vječiti neprijatelj žena. žene su u konstantnoj potrazi za the oružjem u borbi kako protiv celulita tako i protiv strija. Čini nam se kako su žene upravo u ovoj CeraVe kremi za strije otkrile savršeno oružje u borbi protiv strija.
CeraVe Intensive Stretch Marks Cream namijenjena je za njegu suhe kože i kože sklone strijama. Osim što smanjuje mogućnost nastanka strija ona također smanjuje vidljivost strija. Također ova krema pomaže u hidrataciji kože i poboljšava njezin elasticitet.
Krema u sebi sadrži ceramide, hijaluronsku kiselinu, arganovo ulje, peptide... Dok, s druge strane, ne sadrži parfeme, parabene, gluten niti sulfate.
Loša je vidjet kako ova CeraVe krema još nije stigla na hrvatsko tržište, ali nadamo se kako uskoro hoće.