Novo iz MAC-a: primer i puder za dugo, toplo ljeto

| Beauty |

MAC Pro Long Wear Nourishing Waterproof Foundation
MAC Pro Long Wear Nourishing Waterproof Foundation

Ovog proljeća MAC nam donosi novu bazu/primer za šminku kao i dva nova tekuća pudera za postizanje izgleda savršene kože! I baza i puderi sadrže SPF (zaštitni faktor) te će vaše lice istovremeno štititi od sunca, ali vam i pružiti nezapamćeni sjaj kože.

MAC Prep + Prime Face Protect Lotion

Vaš najdraži primer koji štiti kožu od sunca od sada je dostupan u novoj formuli potpomognut s antioksidansima za još napredniju zaštitu. Mješavina nutrijenata bogatih mineralima, željezom i kalijem, pomaže stanicama da sadrže vlažnost te su u trenutku upija u kožu i pruža ugodan osjećaj bez masnog izgleda kože. Prilagođen je za sve tipove kože, a njegova njegujuća formula štitit će vas od štetnih UVA i UVB sunčevih zraka te tako spriječiti nastajanje tamnih mrlja na koži, diskoloracija i prijevremenog starenja kože. Za svježu, zdravu kožu bazu nanesite na lice prije bilo kakve druge šminke.

MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i Prep+Prime Lotion
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i Prep+Prime Face Protect Lotion

MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation

Kombinacija sastojaka stvara optičku iluziju koja u trenutku smanjuje vidljivost nepravilnost i malih linija na koži te pruža ujednačen, sjajni ten. Već nakon prvog dodira s kožom, puder ju čini revitaliziranom i svježom te dobiva onaj "sjaj iznutra" o kojem svi uvijek pričamo. Sadrži SPF 15 i taman dovoljno štiti kožu od štetnih sunčevih zraka. 

MAC Pro Long Wear Nourishing Waterproof Foundation

Tražite puder koji će vam maksimalno pomoći ovoga ljeta? Onda svakako razmislite o novom MAC Pro Longwear vodootpornog puderu. Ovaj puder je namijenjen za sve djevojke koje traže nov način kako "pobijediti" znojenje i ljetne vrućine te zadržati savršen izgled kože i na +40! Dostupan je u velikom broju nijansi i boja, a od svibnja ga možete potražiti i u našem MAC-u.

MAC Pro Long Wear Nourishing Waterproof Foundation
MAC Pro Long Wear Nourishing Waterproof Foundation