Novo Elancyl ulje za vitkost s 2u1 efektom

| Beauty |

Elancyl ulje za vitkost 2u1
Elancyl ulje za vitkost 2u1

Svake se godine u proljeće suočavamo s istim problemom. Veliki neprijatelj naše linije celulit ponovo nam stvara nelagodu te smišljamo strategiju kako ga se riješiti u što kraće vrijeme. Čak i kad odlučimo reagirati i početi s vježbanjem, bez prijeko potrebne discipline to može biti izvor novih frustracija. Kao odraz brzih dijeta, javlja se „yo-yo efekt“ koji uz celulit ostavlja i druge negativne posljedice; opuštenu kožu s neravninama te strije kao dodatni problem.

 Elancyl laboratorij, stručnjaci u borbi protiv celulita još od 1971.godine, svjesni su da je celulit teško pobijediti te da je za uspjeh potreban multidisciplinaran pristup što uključuje adekvatan program vježbanja, uravnoteženu prehranu i djelotvornu dermokozmetičku njegu. Najnovija potvrda njihove ekspertize je upravo predstavljeno Elancyl Slim Design Ulje za vitkost, inovaciju 2u1, s revolucionarnom formulom koja u dvije faze klinički dokazano djeluje na razgradnju celulita i smanjenje vidljivosti strija. Dvije faze znače da djelatne tvari imaju dvostruko više mogućnosti za učinkovitije djelovanje. Upravo zato, Elancyl laboratoriji razvili su prvu patentiranu dvofaznu formulu za vitkost na bazi kofeina.

Elancyl ulje za vitkost 2u1
Elancyl ulje za vitkost 2u1

1. Vodena faza [kofein + bršljan] troši i odstranjuje lipide

Zvijezda ove formule za mršavljenje je kofein , topiv samo u vodenom mediju. Kofein pomaže eliminirati masnoće, krivce za neravnine i udubljenja na koži. Druga čuvena djelatna tvar u vodenoj fazi je bršljan. Potpomognut masažom on će potaknuti proces fiziološke detoksikacije te će pojačati čvrstoću i elasticitet kože.

2. Uljna faza [Ulje podlanka] pomaže smanjiti vidljivost strija

Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i aktiviranje detoksifikacije uz pomoć masaže, a sastoji se od ulja podlanka, djelatne tvari koja je bez premca kada se radi o njezi kože pogođene strijama. Povećava elastičnost, fleksibilnost i podatnost kože te tako pomaže smanjiti vidljivost strija.

Tekstura koja donosi revoluciju za vaša osjetila.Dvije faze djelovanja pružaju jedinstvenu formulu i pravu revoluciju za osjetila. Svjež i razbuđujući miris daje osnažujuću i revitalizirajuću notu, a zaglađujuća dvofazna tekstura stvorena je da zavede sva ženska osjetila: ugoda i senzualnost suhog ulja kombinirana s prirodno osvježavajućim učinkom vode, pruža potpuni užitak pri primjeni. Prozračna i neljepljiva tekstura pogodna je za masažu, a omogućuje  brzo nanošenje i oblačenje odmah nakon nanošenja.

Koja je posebna Elancyl tehnika masaže?

Svaki Elancyl proizvod za njegu kože primjenjuje se uz jednostavnu tehniku masaže razvijenu u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava djelotvornost. Potiče drenažu, tonizira i stimulira mikrocirkulaciju, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu. Nakon tuširanja i sušenja kože, najprije protresite bočicu te nanesite Elancyl Slim Design Ulje za vitkost na dlan ili izravno na kritično mjesto. Pomičite vaše ruke uzduž boje strane bedara, brzim pritiskanjem s obje ruke istodobno i u ritmu. Istu tehniku koristite uzduž i poprijeko ostalih dijelova tijela pogođenih celulitom: gornji dio bedara, koljena, stražnjica i trbuh. Korištenje Elancyl Ulja za vitkost ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, a proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Ivana Burulić, Marija Ivić i Marija Markota Jurić
Ivana Burulić, Marija Ivić i Marija Markota Jurić