Noviteti iz Vichyja zbog kojih će dan na plaži duže trajati

| Beauty |

Predstavljanjem posljednjih  noviteta iz linije Ideal Soleil koja osiguravaju našu najvišu zaštitu protiv štetnog sunčevog zračenja, Vichy se i ovog ljeta brine da sigurno i zaštićeno uživamo u toplim i sunčanim danima.

Danas Vichy ide korak dalje uzimajući u obzir, da osim UV zraka, tijekom boravka na suncu na našu kožu nepovoljno utječu i dodatni vanjski čimbenici kao što su sol, klorirana voda te pijesak. Upravo zato predlaže učinkovitu zaštitu prilagođenu stvarnim  potrebama i navkima boravka na suncu. Zahvaljujući novoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje na ljetnom suncu Vichy je razvio novo Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50 + te Ideal Soleil dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+. Novitet u istoimenoj liniji je Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30 trostruke učinkovitosti:  štiti kožu tako što spriječava nepravilnosti, neutralizira masni sjaj te korigira mrlje i pore. 

ANTI-SAND TEHNOLOGIJA ZBOG KOJE SE PIJESAK SAMO OTRESE S KOŽE

Jeste li znali da se na plaži, trljanjem pijeska o kožu uklanjamo sloj zaštitne kreme za sunčanje te time smanjujemo njenu učinkovitost. Upravo je to bio razlog zbog kojeg je Vichy odlučio razviti teksturu kojom će se spriječiti  lijepljenje pijeska na kožu, a istovremeno zadržati učinkovitost zaštite od sunca. Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50 + pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, a da koža pritom ne bude ljepljiva i vlažna. Zbog toga je inovativna i vodootporna  anti-sand formulacija u ovom mlijeku prikladna za sve aktivnosti na plaži. Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska obogaćeno je i mineraliziranom termalnom vodom Vichy koja smanjuje svrbež i smirujuće djeluje na iritacije nastale od trljanja pijeska o kožu.

 

VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA ZA DJECU NA PLAŽI

S obzirom da su mališani ti koji se najradije igraju u pijesku i tamo provode najviše vremena, anti-sand inovacija primjenjena je i u Ideal Soleil dječjem spreju protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+ za djecu. Kako bi zaštita osjetljive dječje kože bila što jednostavnija i praktičnija, Vichy je osmislio praktičan raspršivač koji optimalno i jednoliko raspršuje zaštitni faktor na dječju kožu poput nježne maglice.  Dermatološki je testiran i prikladan za dječju kožu, bez mirisa dok mineralizirana termalna voda Vichy  smanjuje crvenilo i osjećaj svrbeža.

ZAŠTITA PROTIV SUNCA KAKVU LICE MOŽE SAMO POŽELJETI

Zaštita kože na licu jednako je važna kao i zaštita ostatka tijela. Budući da nam je lice prvo na „udaru“ sunčevih zraka, upravo je ono najosjetljivije područje. S toga je Vichy osmislio novo korektivno rješenje za kože sklone nepravilnostima Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30. Riječ je o zaštitnoj kremi s trostrukim učinkom: štiti od nastajanja nepravilnosti, smanjuje prekomjerni sjaj do 9 sati od nanošenja te korigira mrlje i pore. Za svježi mat učinak na koži odgovoran je SEBUSTOP kompleks.