Novitet Apivita Wine elixir linije

| Beauty |

Apivita Wine elixir linija

APIVITA, popularni grčki brend prirodne kozmetike nadopunio je svoju najpopularniju Wine Elixir liniju s jednim novim proizvodom, a to je lagana dnevna krema protiv bora i za učvršćivanje lica sa zaštitnim faktorom SPF30. Uz ovaj novi proizvod, u Wine Elixir liniji nalaze se i već poznati proizvodi poput: kreme lagane teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica te ista takva krema samo bogate teksture, obnavljajuća noćna krema za lice, serum protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuće ulje za učvršćivanje kože lica te krema protiv bora za područje oko očiju i usana.

Wine Elixir lagana dnevna krema sa zaštitnim faktorom SPF30 smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca te sadrži 89 posto prirodnih sastojaka. Zahvaljujući snažnim molekulama protiv starenja iz vinove loza sa Santorinija, ova krema na najefektivniji način reaktivira mladost kože. Svaki kozmetički proizvod u pravilu sadrži oko 70 posto vode, no u Apiviti je voda zamijenjena s biljnom infuzijom te je proizvod tako obogaćen antioksidativnim i ostalim aktivnim elementima, što povećava njegovu učinkovitost.

Inovacija ovog proizvoda krije se u kompleksu na bazi sladića, alteje i riže. Njegova uloga je sprečavanje i smanjenje pojave tamnih mrlja te učinkovito reguliranje pigmentacijskih poremećaja uzrokovanih suncem ili faktorima povezanima s dobi.

Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je veliku preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost Santorini vinove loze na genima. Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena, pokazala je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te antiageingu. Tako je, sa svojim posebnim biljnim sastojcima, ova krema prirodni eliksir mladosti te vrlo moćan ekstrakt protiv starenja.