Novi YSL Black Opium miris

| Beauty |

YSL Beaute ponovo ima novi miris, i to iz Opium serije, novu toaletnu vodu YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette. Riječ je o mirisu koji živi za trenutak i žudi za neočekivanim, ostavljajući trag uspomena i želju za novim iskustvima. S obzirom na prethodne Black Opium mirise koji su sjajni, jaki, snažni, a opet ženstveni i prozračni, sigurni smo kako će brojne pripadnice ljepšeg spola brzo prigrliti i ovaj proizvod iz YSL mirisnog laboratorija.

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

Poput zrake svjetlosti u mraku, legendarni akord crne kave prožet je iskričavom svježinom. Žustre citrusne note naglašavaju energizirajući sjaj akorda kruške (kao gornje note), obasjavajući novu toaletnu vodu Black Opium blistavom svjetlošću. Ova prozračna i delikatna mješavina mirisa izrazito je nosiva i ženstvena – rado ćete je podijeliti s dragim prijateljicama. 

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

U središtu dobro poznate četverokutne bočice prekrivene ružičastim i crnim svjetlucavim česticama utisnut je legendarni krug, ovaj put osvijetljen nazivom mirisa ispisanim metalik ružičastom bojom. Poželjan je predmet za kolekcionare: sjaji poput svjetionika i mami obožavatelje mirisa Black Opium širom svijeta, simbolizirajući senzualnu napetost između svjetlosti i sjene. 

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

Edie Campbell, ambasadorica kuće YSL i zaštitno lice mirisa Black Opium zvijezda je promotivne kampanje. Crne kose, očiju iscrtanih olovkom i nude usana, savršeno utjelovljuje rokerski imidž u futurističkom filmu koji je režirao BRTHR.

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette dolazi u tri veličine, 30 ml po cijeni od 367 kn, 50 ml za 565 kn te 100 ml za 730 kn.