Novi trend na vašim noktima - lanci

| Beauty |

Chain manikura

Nokti su oličenje urednosti svake žene i ne postoji žena koja ne voli i ne želi imati lijepe i uređene nokte. Nekada je da biste bili u trendu bilo dovoljno imati lijepo sređene nokte u vašoj omiljenoj boji, ali danas su nokti dio ukupnog stila i vrlo je bitno kojom bojom i u kojem stilu imate uređene vaše nokte. Naravno, ne očekuje se od finijih gospođa, menadžerica niti mladih majki da prate ove trendove, no od mladih djevojaka koje si još uvijek to mogu priuštiti itekako.

Tako je nakon kavijar stila manikure, došao na red na nešto novo, a radi se o noktima ukrašenim lancima. Prije bi to bili lančići, ali na vašim noktima izgledaju poput lanaca. Neovisno o boji i dužini vaših noktiju, lanci se vrlo lako uklapaju, mogu razdvajati dvije boje, a mogu biti postavljeni na same nokte kao određena francuska manikra s lancima. Ovaj dodatak ukrasima za nokte prvi je još prije dvije godine uveo Gareth Pugh na svojoj reviji, ali tada taj stil nije bio prihvaćen kao trend. Možemo reći da je Gareth osim u modi, pravi pionir i u beauty industriji.

Chain manikura
Chain manikura, Gareth Pugh

Za ovaj trend možete posjetiti vašu manikerku ili ga ga možete probati napraviti sami. Bilo kako bilo, o ovom trendu ćemo još čuti jer njegovo vrijeme tek dolazi.