Novi tonik iz SAN prirodne kozmetike pomaže u borbi protiv suhe kože

| Beauty |

SAN CLEANSE Renew tonik

Zrela i suha koža uvijek trebaju pojačanu njegu, pogotovo zimi. Ovim prirodnim tonikom za lice možete pripremiti kožu za hidrataciju, ali i korigirati njen pH, nahraniti je i potaknuti njenu prirodnu zaštitu.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada u ljekarni i laboratoriju, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. 

SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu s hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom je tonik za lice koji, osim već spomenute korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzija, kreme ili seruma, služi kao bogati ovlaživač s aktivnim tvarima koje hidratiziraju i obnavljaju kožu, te je oplemenjuju prebiotičkim tvarima važnim za balansiranje mikrobioma kože i rast korisnih probiotičkih bakterija. Idealan je za suhu, suhu i dehidriranu, te zrelu kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija, njega i sjaj.

Jedan od ključnih sastojaka tonika je veganska hijaluornska kiselina dobivena biotehnološkim putem. Ovo je sastojak koji definitivno trebate uvrstiti u svoju dnevnu beauty rutinu, i to ne samo kada je riječ o suhoj i dehidriranoj ili zreloj koži. Inulin i fruktoza služe kao hrana prirodno prisutnim korisnim bakterijama i tako pomažu izbalansirati mikrobiom kože, što dugoročno ide u prilog svakoj koži koja želi biti zdrava i njegovana. Tonik za lice je konzerviran solima organskih kiselina, a dio konzervansa navedenih na deklaraciji dolazi iz biljnih ekstrakata uvrštenih u formulaciju, u finalnom proizvodu se nalaze u zanemarivoj količini. Miris je ugodan, nježan, miris ruže koji dolazi iz hidraolata ruže i prirodnog mirisa.

Svojim bogatim sastavom djelovanje SAN CLEANSE Renew tonika za zrelu i suhu kožu srodnije je bogatom hidratacijskom serumu ili boosteru, a najbolje od svega je što je proizvod potpuno prirodan te ne sadrži alkohol, parabene, bojila, silikone i sintetske mirise.

Ovaj tonik dostupan je u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske