Novi revolucionarni proizvod za punije usne

| Beauty |


Dr. brandt needles no more, 3d lip plump fix serum za usne

Iz dr.brandt laboratorija dolazi nam još jedan revolucionarni proizvod, rezultat dugogodišnje prakse u najpoznatijim dermatološkim ordinacijama i visoke tehnologije. Tehnologija koja pomiče granice u njezi kože i pruža moćne rezultate ostavljajući kožu mladolikom i bez mana.

Želja svake žene su pune i meke usne, a dr.brandt 3-D Lip Plump fix serum za usne pruža oboje. Danju popunjava usne čineći ih vidljivo većim, dok ih noću hrani i obnavlja. Poboljšava konture usana, zaglađuje sitne bore i njeguje usne kako bi izgledale punije, a ruž ili sjajilo trajali duže.

Dr. brandt 3d lip plumper fix serum za usne

Nježna ružičasta formula za dan daje usnama volumen, oblikuje ih i priprema za nanošenje boje, omiljene šminke za usne, a osigurava njezino bolje nanošenje i dulje trajanje. Hijaluronske popunjavajuće sfere, zaštićeni dr.brandt kompleks, djeluju kao mali rezervoari vode koji vraćaju hidrataciju i pružaju učinak popunjenosti i većih usana. Kompleks peptida i biljna molekula poboljšavaju konture usana i pomažu unaprijediti debljinu kože usana čineći ih mekim i glatkim.

Krem formula za noć sastoji se od dva obnavljajuća kompleksa koji njeguju usne i nježnu kožu oko usana dok spavamo. Bogati kompleksi lipida obogaćeni su shea i moringa maslacem, kao i visokovrijednim uljima kokosa, makadamije, sjemenki grožđa, jojobe, suncokreta i maslinovim uljem.

3-D Lip Plump fix serum ne sadrži parabene, sulfate niti ftalate što ga čini još boljim i zdravijim za njegu usana. Ovaj 2u1 proizvod savršeni je primjer dr.brandt inovacije u njezi kože, pruža intenzivnu njegu i vidljive rezultate u vrlo kratkom roku za besprijekoran izgled usana.