Novi make-up trend: micro foundation

| Beauty |

Evo kako napraviti micro foundation make-up look

Vladajući trend, već godinama, na make-up sceni je natural look. Prirodan izgled zaista je vrlo popularan, a u fokusu je lijepi i zdrav ten. Također kod natural look-a vrijedi teza manje je više posebice kada je u pitanju puder.

Evo kako napraviti micro foundation make-up look

U tome duhu je i novi make-up trend odnosno micro foundation tehnika koja se odnosi na korištenje make-up proizvoda na ispravan način. Pod time se podrazumijevaju odgovarajuće nijansi make-up proizvoda kao i njihovo pravilno nanošenje to jest nanošenje na prava mjesta.

Evo kako napraviti micro foundation make-up look


Začudili biste se kako s malo šminke možete postići odličan efekt: prekriti sve nepravilnosti, istaknuti konture, dati svježinu licu… Prvo s čime ćete započeti jesu konture. Tanke linije bronzera nanesite na mjesta koja želite istaknuti odnosno konturirati. Bitno je da nanesete manje proizvoda nego inače. Korektorom, ali također u puno manjoj količini prekrijte sve nepravilnosti na licu poput podočnjaka ili prištića. Tekuće rumenilo nanesite na kosti jagodica. Kada ste nanijeli sve proizvode sve dobro izblendajte pomoću kista ili blendera.