Novi Lush gelovi za tuširanje nemaju ambalažu

| Beauty |

Lush gelovi za tuširanje bez ambalaže

Vila je izašla iz bočice i nitko je ne može zaustaviti. Krenula je na putovanje po slatkom kraljevstvu. Nema ograničenja s ovim golim gelom za tuširanje, koristite ga kada god osjetite potrebu za slatkim i omotajte se pjenom mirisa šećerne vune. Pretvorite trenutke tuširanja u sanjivu bajku jer loše će raspoloženje nestati na povjetarcu mirisa žvakaće gume.

Lush gel za tuširanje bez ambalaže
Rose Jam / Bubbly / Santa's Christmas

Na prvi pogled mogu izgledati poput sapuna, koje ste zavoljeli tijekom godina, ali ne sadržavaju sapunsku bazu u sebi, već imaju iste sastojke kao i tekući gelovi. Stvaranjem 'golog' proizvoda štedi se na ambalaži, čini gelove jednostavnijima za uporabu, ali i praktičnima za putovanja. Ne morate se brinuti za ograničenje unosa tekućina na avion, a stvarate i manje otpada.
U 2016. godini u Lushu su prodali više od 5 milijuna boca gelova za tuširanje. Da samo polovica tih kupaca prijeđe na 'gole' gelove za tuširanje, mogli bi odlagališta otpada lišiti za 2,6 milijuna boca. Zbog toga zasigurno vrijedi prijeći na 'golo'.

Lush gelovi za tuširanje bez ambalaže
Berry Berry Christmas / Snow Fairy / Twilight

Goli gelovi za tuširanje nisu izrađeni od sapunske baze, zapravo oni sadrže većinu istih sastojaka kao i njihove inačice u ambalaži, uz nekoliko sastojaka koji su različiti. Sastojak koji ih čini krutima jest natrijev stearat. Rabe ga kao sastojak i u dezodoransima bez ambalaže jer zgušnjuje i pomaže stvrdnuti mješavinu, eliminirajući potrebu za ambalažom. Propilen glikol također je dodan u formulu 'golog' gela za tuširanje. To je humektant koji pomaže privući i zadržati vlagu u koži. Također umanjuje rast bakterija i dodaju ga u 'gole' gelove za tuširanje kako bi bili samokonzervirajući. Gelovi za tuširanje bez ambalaže pružaju jednako snažnu eksploziju mirisa i jednako iskustvo tuširanja na koje ste i navikli uz proizvode s ambalažom.
Traju koliko i gelovi s ambalažom, ali ne morate se brinuti o boci. Pozdravite nepotrebno prtljanje s bocom pod tušem i zaboravite na strašne situacije kada iscijedite previše gela koji na kraju završi u odvodu. Nakon što ste se istuširali i osjećate se čisto i osvježeno, jednostavno ga odložite sa strane da se osuši i koristite sljedeći put.

Lush gelovi za tuširanje bez ambalaže

Zato, bilo da organizirate put oko svijeta i želite nešto što možete ubaciti u ručnu prtljagu ili želite probati nešto novo da malo začinite rutinu, odluka da krenete s 'golim' nikada nije bila lakša.