Novi L'ADRIA inovativni proizvod namijenjen masnoj koži sklonoj aknama

| Beauty |

L'ADRIA

Prije nepunih 9 mjeseci, brend L'ADRIA je lansirao svoje minimalističke rutine njege kože inspirirane Jadranskim morem, uz želju za kreiranjem proizvoda lišenih iritansa, koji će osigurati hidrataciju i zdravu kožnu barijeru baš svakom tipu kože. Prva četiri proizvoda, samostalno ili u pomno osmišljenim kombinacijama, zadovoljila su potrebe zrele kože, kojoj nedostaje elastičnosti i čvrstoće, kao i suhog i normalnog tipa kože, koji trebaju vlagu, umirivanje i zdravi sjaj, a i vizažisti posežu za njima i neumorno ih koriste kao idealnu hidratantnu bazu.

L'ADRIA kolekcija je kasnije upotpunjena okoloočnom kremom Eye cream, s kojom je pokrenutai hvalevrijedna humanitarna akcija u suradnji s udrugom SVE za NJU, a koja i dalje traje simboličnim odvajanjem 10 kuna od svakog prodanog lončića kreme za borbu protiv ženskih karcinoma. No, nešto je ipak nedostajalo...

Kroz otvorene razgovore s kupcima i zaljubljenicima u kvalitetnu kozmetiku, uočeno je kako potrebe masne, mješovite, a posebice reaktivne odnosno problematične kože nisu u potpunosti zadovoljene s baznom kremom brenda L'ADRIA –Regenerative cream. Nakon opsežne kampanje ispitivanja zadovoljstva svojih kupaca, L'ADRIA tim je odlučio stvoriti kremu i za te tipove kože, no s još više pažnje, istraživanja i posvećenosti cilju jer je upravo reaktivna koža najosjetljivija na kozmetičke sastojke.

L'ADRIA

Tako je nastala Harmonizing cream , tretmanska krema za njegu mješovite, masne i reaktivne kože, s najinovativnijom L'ADRIA formulom dosad. Naime, ova vodenasta, biserno-bijela krema bez mirisa sadrži niacinamid, fitoplankton, gliciretiničnu kiselinu te prirodne hidratizirajuće faktore (NMF), koji sinergijom svojih djelovanja hidratiziraju i umiruju kožu, balansiraju lučenje sebuma te smanjuju pojavu hiperpigmentacijskih mrlja, pritom obnavljajući kožnu barijeru. Uz to, i ovaj proizvod dolazi u prepoznatljivom staklenom lončiću koji, osim što lijepo izgleda u vašoj kozmetičkoj torbici, u potpunosti se može reciklirati.

Krunski dragulj ove formule je inovativna gliciretinična kiselina, dodana kako bi harmonično ujedinila djelovanje fitoplanktona i niacinamida. Ta nevjerojatna kiselina iz korijena sladića djeluje trostruko na balansiranje problematične kože. Iznimno učinkovito suzbija prekomjerno lučenje sebuma, djeluje umirujuće na mikroupale te inhibira sintezu melanina u koži. Ovom harmonijom djelovanja smanjuje mašćenje kože, umanjuje pojavu hiperpigmentacijskih mrlja te pruža koži zdravi ujednačen izgled. O ovoj kiselini ćete zasigurno još mnogo čuti! Zahvaljujući novoj kremi Harmonizing cream, L'ADRIA tim je s ponosom postao prvi hrvatski brend koji donosi čari i blagodati gliciretinične kiseline.

L'ADRIAL'ADRIA ponosno predstavlja i CLEAR SKIN DUO , najnježniji dinamični duo za borbu protiv prištića koji ujedinjuje već poznati Clarifying serum i Harmonizing cream, uz primamljivu, 20% nižu cijenu, a tu su i nove L'ADRIA kutije s rutinama za njegu masne i mješovite kože.

Još jedna ekskluzivna vijest je da su L'ADRIA proizvodi od sada službeno dostupni i u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske! Na policama BIPA-e će Vas dočekati cijeli asortiman brenda, osim nove kreme, koja u drogerijsku prodaju stiže tek u travnju.