Novi izum u svijetu make up-a - umjetne trepavice na magnet

| Beauty |

Umjetne trepavice

Želja svake žene je imati duge, guste i lijepo uvijene trepavice. Budući da nismo sve sretnice s prirodno dugim i lijepim trepavicama mnoge od nas se moraju okrenuti alternativnim rješenjima. Jedan od načina kako postići trepavice kao iz snova jesu upravo umjetne trepavice.
Definitivno najgori dio stavljanja umjetnih trepavica jest ljepilo. Mnoge žene ne koriste umjetne trepavice upravo zbog muke koje pruža lijepljenje umjetnih trepavica. No i tim mukama je došao kraj jer je na tržište stigao novi proizvod, s kojim su vizažisti diljem svijeta oduševljeni, a to su umjetne trepavice na magnet.
Želite li duge i guste trepavice, a ljepilo Vam nije najbolji prijatelj onda su trepavice na magnet, za čije nanošenje nije potrebno ljepilo, pravi izbor za Vas. Prije nego što umjetne trepavica na magnet nanesete na oko bilo bi poželjno skratiti ih na željenu dužinu također, za bolji efekt, preporučuje se nanošenje maskare na prirodne trepavice.Umjetne trepavice na magnet možete nanijeti prstima ili pincetom,a za nanošenje je potrebno gornju umjetnu trepavicu staviti na kapak, točno iznad prirodnih trepavica zatim se donja trepavica mora namjestiti ispod prirodnih trepavica. Zahvaljujući malim magnetima koji se nalaze na umjetnim trepavicama, ta dva para će se spojiti, a Vi ćete bez puno muke imati lijepe, duge i guste trepavice.
Na tržištu postoji nova serija magnetnih trepavica koje stavljate pomoću posebnog magnetnog tuša za oči. Umjetne trepavice na magnete iz nove serije još je i lakše staviti. Ova metoda umjetnih trepavica sve je popularnija u svijetu make-up, a razumijemo i zašto. Zato što nanošenje umjetnih trepavica zaista nikada nije bilo jednostavnije.
Umjetne trepavice na magnet možete pronaći u punoj dužini oka ili pak parcijalne dijelove trepavica, ovisi kakav look želite postići. No bilo kako bilo ako ste zaljubljenica u umjetne trepavice, a niste tako spretni s ljepilom, umjetne trepavice na magnet su pravo rješenje za Vas.