Novi Force Supreme Blue serum za muškarce

| Beauty |

Force Supreme Blue Serum
Force Supreme Blue Serum

 Jeste li znali da je muška koža općenito deblja, ali osjetljivija od ženske? Zbog muških hormona muška je koža približno 10% deblja* od ženske. Dok koža kod žena stari postupno, znakovi starenja na koži muškaraca pojavljuju se sporije, ali se zatim eksponencijalno povećaju. Nakon nastanka ove promjene na koži postaju dublje i pojavljuju se brže.  Budući da se muška koža razlikuje od ženske, baš kao i ponašanje, Biotherm Homme nastavlja s revolucionarnim istraživačkim pristupom kako bi muškarcima pružio njegu kože „po mjeri” zahvaljujući biotehnološkim aktivnim sastojcima koji poštuju biološka svojstva kože muškaraca i potpuno zadovoljavanju njezine potrebe.

Biotherm Homme s ponosom predstavlja novi proizvod koji čini prekretnicu u asortimanu Force Supreme: Force Supreme Blue Serum. Ova revolucionarna inovacija globalni je serum protiv starenja kože koji ispravlja pojavu vidljivih znakova starenja, uključujući bore i manjak čvrstoće, a sadrži jedinstveni spoj obnavljajućeg ekstrakta plavih algi i pro-retinola koji iznimno pridonosi obnovi površine kože i snažan je u borbi protiv starenja kože. Rezultat korištenja proizvoda je revitalizirana i nahranjena koža.

Ovaj ekološki prihvatljiv serum spaja ta dva moćna sastojka, a rezultat je Blue Pro-Retinol, ekskluzivna kombinacija koja je posve usklađena s biološkim svojstvima kože muškaraca za jedinstvenu sinergiju u obnavljajućem djelovanju:

[3 % ekstrakt plavih algi] obnova i djelovanje protiv znakova staranja kože (gubitak elastičnosti i čvrstoće) +

[0,2 % pro-retinol] iznimno moćan u obnovi površine kože za ispravljanje bora i beživotnosti.

Force Supreme Blue Serum
Force Supreme Blue Serum

BLUE PRO-RETINOL: SNAŽNA KOMBINACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA U SINERGIJI

EKSTRAKT PLAVIH ALGI

PRO-RETINOL: U SLUŽBI OBNOVE KOŽE

Novi Force Supreme Blue Serum zahvaljujući ekstraktu plavih algi povećava obnavljajuću snagu pro-retinola i stvara novu sinergijsku kombinaciju:

Blue Pro-Retinol.

Zahvaljujući sinergijskom djelovanju na površini i prema dubini Blue Pro-Retinol pomaže kod obnovejedinstvene nevidljive znakove starenja koji nastaju na koži muškaraca.

EKSTRAKT PLAVIH ALGI - OBNAVLJAJUĆI UČINAK NA KOŽI

Plave su alge mikroalge bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima. Zbog velikog udjela aminokiselina i elemenata u tragovima plave alge imaju snažna kozmetička svojstva, kao što su očuvanje kolagenskih vlakana i restrukturiranje tkiva kože koja stari, što ih čini savršenima za izglađivanje bora. Plave alge pomiču granice učinkovitosti pro-retinola, s kojim djeluju u istinskoj sinergiji.

PRO-RETINOL - VRHUNSKO SREDSTVO ZA OBNOVU POVRŠINE KOŽE

Retinol, koji se prirodno nalazi u gornjim dijelovima kože, jedan je od najpoznatijih aktivnih

sastojaka koji se upotrebljavaju protiv znakova starenja. Upotrebljava se za ubrzavanje obnove površinskih stanica kože i za povećanje glatkoće kože. Poznat je i po svojoj sposobnosti povećanja proizvodnje kolagena.

Pro-retinol stabilizirani je oblik retinola, pogodniji za upotrebu u formulama proizvoda za njegu kože. U nježnoj, ali učinkovitoj koncentraciji koja se upotrebljava u proizvodima marke Biotherm, pro-retinol pogodan je za brojne tipove kože te za dnevnu i noćnu upotrebu.

PROBIOTIČKA FRAKCIJA LIFE PLANKTONTM - LEGENDARNI SASTOJAK BRENDA BIOTHERM

Force Supreme Blue Serum sadrži probiotičku frakciju Life Plankton™, sastojak koji ćete pronaći samo u proizvodima brenda Biotherm. Ova biološka frakcija u biološkom je afinitetu sa kožom. Zbog takve odlične usklađenosti s kožom probiotička frakcija Life Plankton™ pomaže kod obnove stanica i jača kožnu barieru.

DOKAZANI REZULTATI

Vidljivo smanjuje bore izražavanja tijekom razdoblja od jednog mjeseca.**

EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST UZ PLAVE OBVEZE BRENDA BIOTHERM

Kao marka koja je nastala iz snage prirode i koja je posvećena stvaranju bolje budućnosti za oceane, Biotherm je osmislio formulu i ambalažu proizvoda Force Supreme Blue Serum tako da budu ekološki prihvatljive i da smanje ekološki otisak ovog proizvoda.