Novi drogerijski puder koji MORAMO dodati u svoju makeup kolekciju

| Beauty |

Nyx Cosmetics
Nyx Cosmetics

 Pronaći savršenu nijansu tekućeg pudera puno je teže nego što zvuči - i znamo da će se svaka djevojka složiti s nama! Sigurno znate što tražite u puderu: potpuno prekrivanje, lagan osjećaj na koži, neprimjetno stapanje s kožom, hidratantan ali matirajući efekt, savršenu nijansu i postojanost...Ali pronaći upravo to u puderu, sasvim je druga priča. Pronaći upravo to u puderu koji još k tome i košta manje od 100 kuna praktički je nemoguće, zar ne? 

Srećom, jedan od naših omiljenih drogerijskih brendova upravo je najavio novi tekući puder koji bi trebao imati baš sve što želimo od njega! Krajem mjeseca Nyx Cosmetics lansirat će novi tekući puder - Total Control Drop Foundation, i to u predivnoj šik bočici koju jedva čekamo dodati u svoju kolekciju.  

Ovaj puder košta 14 dolara i dolazi u 24 nijanse te garantira baršunasti, mat look. Zbog staklenog aplikatora imate savršenu kontrolu nad količinom pudera koju želite koristiti, ovisno o prekrivenosti koju želite postići. Formula nikako nije isušujuća, jedva ćete ju osjetiti na koži i nakon nanošenja neće se uvući u male linije i bore na licu. S obzirom na staklenu bočicu i elegantan i šik dizajn - ovaj puder definitivno izgleda skuplje nego što ustvari i jest!