Novi Bobbi Brown ruževi - snažne boje, luksuzne teksture

| Beauty |

Bobbi Brown lansirao je novu kolekciju ruževa za usne, House of Luxe koji uključuje podliniju mat ruževa te podliniju tekućih ruževa koji pak dolaze u dvije varijante sa sjajem i s mat završetkom. Ove dvije nove formule donose jake pigmente, ali osiguravaju onaj ugodan osjećaj nošenja. 

Bobbi Brown Luxe

Luxe Matte Lip Color novi su ruževi za usne koji potvrđuju da se suprotnosti privlače. Mat izgled usana s omogućuje puder obogaćen njegujućim uljima koji ne isušuju usne i daju vam osjećaj da nemate ništa na usnama, a s druge strane bogat je pigmentima koji osiguravaju 12-satno trajanje, intenzivnu boju i svilenkasti osjećaj na usnama. Dolazi u 18 odličnih nijansi.

Luxe Liquid Lip – nastavak uspješne kultne Luxe kolekcije ruževa koji ove jeseni dobivaju svoju tekuću verziju. Bogati pigmenti pružaju intenzivnu boju i hidrataciju, a između 18 nijansi izaberite opciju s visokim sjajem ili Velvet matte. Varijanta s visokim sjajem daje 3D izgled pigmenata dok su oni s mat završetkom lagani za nošenje, a traju na usnama do 12 sati. 

Bobbi Brown Luxe

Ruževi su dostupni po cijeni od 310kn na Bobbi Brown prodajnim mjestima.

Bobbi Brown Luxe