Novi Armanijev parfem My way stigao u Hrvatsku

| Beauty |

Giorgio Armani beauty - MY WAY

Upravo je predstavljen novi Armanijev miris za žene, MY WAY. Novi ELEGANTNI, CVETNI miris se potiho ušuljao u naše parfumerije 24. kolovoza, a sada ga je i službeno predstavila Ivana Petković Čevra, digital &PR manager L'Oréal Adrie: "Veliko mi je zadovoljstvo danas vam otkriti prekrasnu priču koja stoji iza novog ženskog mirisa My way. Miris obuhvaća novu viziju ženstvenosti koja je istovremeno duboka i slobodoumna. Kroz smislene veze s drugima, pronalazi put do najiskrenije verzije sebe. Iskustva definiraju tko smo. Otvorite se za nove susrete, proširite svoje vidike, otkrijete tko ste jer JA SAM TO ŠTO ŽIVIM - I AM WHAT I LIVE."

My Way je jedinstveni miris otkrića i povezanosti za autentične, znatiželjne žene otvorenog uma koje su spremne za nova iskustva i širenje vidika te idu u susret novim poznanstvima koje im svijet nudi.

My way - novi ženski miris
My way

Ovaj miris za žene stvoren je od kompozicije pomno izabranih sastojaka. Bergamot se sljubljuje s egipatskim cvijetom naranče u luminozan, prozračan spoj naglašen blistavim cvjetnim buketom tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu mirisa. Vibrantna cedrovina iz Virginie u kombinaciji sa senzualnom vanilijom s Madagaskara i bijelim mošusom daju posljednji pečat ovom elegantnom mirisu za žene.

MY WAY bočica je poput talismana koji zrači ono što je od istinske važnosti. Čep plave i zlatne boje je talisman koji je dizajniran tako da ćete ga poželjeti uvijek imati sa sobom, gdje god pošli. Boja plavog kamena simbolizira boju Zemlje, univerzalne boje koja nas ujedinjuje i povezuje s našim planetom.

S druge strane, zlatni prsten simbol je unikatnog puta koji svatko od nas slijedi. Na njemu se nalazi i posebni pečat Giorgio Armani. Luksuzna plava tkanina oda je ikonskom svijetu visoke mode Giorgia Armani. Svaki format mirisa MY WAY - 30, 50 ili 90 ml - dizajniran je tako da se može otvoriti i napuniti s refill pakiranjem.

My Way Eau de Parfum Refill ima inovativan dizajn koji omogućava ponovno punjenje bočice bez da se izgubi i jedna kap mirisa. MY WAY ponovno punjenje je u bočici od 150 ml i pakirano je u papirnatoj kutiji (bez celofana!).
Postupkom ponovnog punjena svoje bočice štedite 64% plastike, 55% stakla, 32% papira i 75% metala*.

I AM WHAT I LIVE.