Novi Afroditini boosteri za preoblikovanje tijela

| Beauty |

Novi Afroditini boosteri Active skin
Novi Afroditini boosteri Active skin

 Afrodita je lansirala nove boostere za preoblikovanje tijela žena, što nam nakon karantene i pretjeranog sjedenja i unošenja hrane, svima treba da bi barem malo popravile svoj izgled i bile spremne uskočiti u ljetne haljine i kupaće kostime.

Pod sloganom "Upoznaj »BOOSTERE« za čvrstu, aktivnu i zadovoljnu kožu te postani najbolja verzija sebe!" predstavljena su čak tri nova proizvoda:

FIRMING BOOST KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE koja poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata. Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno primjerena za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom.

ANTI-CELLULITE BOOST detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita. Potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled „narančine“ kože.  

ACTIVE BOOST gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule koji pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala. Rezultat: smanjen opseg bedara do 2 cm*, smanjen opseg bokova do 4,5 cm**. 

Iz Afrodite poručuju svim ženama: "Uz redovitu uporabu boostera ujutro i navečer, budite aktivne u svojoj koži, unosite dovoljno tekućine i jedite zdravo! Rezultati u obliku čvrste stražnjice, smanjenog izgleda narančine kore i opsega tijela neće izostati. Učinite to za sebe. Bit ćete zadovoljne i samouvjereno ćete kročiti u ljeto."

Sve proizvode možete kupiti u drogerijama, ali i njihovim kozmetičkim salonima te naručiti i online: webshop.afroditacosmetics.com