Nove palete sjenila za oči YSL Beauty Couture Clutch

| Beauty |

Iz YSL Beautya nam dolaze dvije predivne palete sjenila za oči koje uključuju gotovo sve moguće boje pa vam ostaje samo da izaberite paletu boja koja Vas opisuje i ponesete je gdje god išli. 

Ovaj "ormar boja" inspiriran je Parizom i Marakešom, dvama ikonskim gradovima ukorijenjenim u nasljedstvo kuće YSL Beauté, a nove YSL Couture Colour Clutch palete sjenila za oči odjevene su u ševron uzorak sa završnim efektom kože.

Izuzetno uzbudljiva, ova paleta sadrži određenu selekciju deset pigmentiranih boja koje je kreirao Tom Pecheux, u beskompromisnom pakiranju – poput clutch torbice za sjenila.

Dvije palete koje predstavljaju igru iznimno pigmentiranih tekstura – od satenskih do blještavih, s metalik efektom i mat sa šljokicama donose neočekivanu harmoniju boja te nepresušan izvor kombinacija za izražen pogled. Zaigrajte se s bojama i stvorite zapanjujući izgled.

PALETA ZA PARIZ 

Dom kuće YSL Beauté, Grad svjetla ima izniman utjecaj na sve prolaznike svojih blještavih ulica. U čast Parizu, stvoreno je deset nijansi sjenila – metalik srebrne, bakrene, brončane, satenske roze s upečatljivim nijansama žute, mat ljubičaste i iznimne crne.

Srebne, bakrene i žute nijanse s lijeve strane palete blistaju poput Eiffelovog tornja – blistava srebrna ili osvjetljujuća žuta tijekom noći, ili sjajna verzija “željezne” strukture tijekom dana.

Varijacija četiri nijanse ružičaste, od nježne bež ružičaste do tamne ružičaste s desne strane palete, nadahnuće su boja koje se mogu vidjeti na pierre de taille, nebu iznad Haussmann građevinama tijekom “Zlatnog sata” u Parizu.

Ljubičasta nijansa koja se nalazi u središtu palate dolazi iz prve jesenske kolekcije šminke Tom Pecheux-a, Yconic Purple, u kombinaciji s beskompromisnom intenzivnom crnom. Usudite se isprobati beskonačne kombinacije.

MAGIČNOST MARAKEŠA (limitirana edicija)

Reflektirajući unikatnu kombinaciju intenzivnosti i topline, lijeva strana palete podsjeća na vrtove Majorelle, svijet nebesko plavih i tirkiznih nijansi.

Desna strana palete prikazuje toplinu tržnica začinima, okupanim jantarnim, narančastim i rozim tonovima, poput zalaska sunca iznad krovova. U središtu se nalaze tamna siva i bijela kako bi naglasile i intenzivirale izgled.

Nijanse i teksture koje donose nepresušan izvor kombinacija boja za očaravajući, sofisticiran ili dramatičan izgled. Miješajte metalik boje sa satenskim, blještave mat sa sjajnim; upečatljive i ekstremne boje, za žene koje su odvažne.

Obje palete dolaze u iznimno cool pakiranju The Couture Colour Clutch koje možete ponijeti sa sobom; za ženu koja želi imati svoja sjenila svakodnevno pri ruci. Ševron efekt i kutijica odjevena u efekt kože, s ikonskim zlatnim logom Cassandre predstavlja iznimnu eleganciju koju ćete rado nositi sa sobom.

Kaia Gerber model je za look koji je kreirao Tom Pecheux za YSL Beauté kampanju, koristeći paletu Couture Colour Clutch Paris. Fotograf David Sims uhvatio je zavodljive poglede u kameru, dok ona zatvara clutch paletu i odlazi u noć. Paleta je jedina stvar koja joj treba i 10 nijansi za izgled koji odgovara njenom raspoloženju – a komplementarna je s njenom kožnom jaknom. Ona je spremna je za sve.

Informativna cijena: 799 hrk (CRO)  / 208 BAM (BIH) / 106 EUR (SLO)