Nova uloga Emilije Clarke

| Beauty |

Instagram/@clinique

Vladavina Emilije Clarke kao kraljice i majke zmajeva u seriji u Game of Thrones službeno je završena pa glumica je svoje slobodno vrijeme iskoristila za istraživanje neispričanih teritorija.

Naime, glumica je od sada službeno postala ambasador beauty brenda Clinique!

Elizabeth Nolan, viši potpredsjednik i globalni kreativni direktor Clinique izjavila je za WWD: " Nismo se odlučili za modela, već za  osobu koja posjeduje ljudske kvalitete. Emilia posjeduje takvu ljudsku, emociju i autentičnost. Smiješna je, iskrena i ne ustručava se biti ona, što je ujedno i odlika potrošača Cliniquea. ".

Clarke će od sada predstavljati Clinique iD, personalizirani skincare asortiman, koji kupcima omogućava prilagođavanje hidratantne kreme za specifične probleme njihove kože s odabirom baze i aktivnog koncentrata po cijeni od 39 dolara.

Emilijin omiljeni proizvod iz ove linije je hidratantni BB-Gel, koji voli zbog njegovog prirodnog izgleda i blago preplanulog finiša, koji joj uvijek daje sunčan sjaj čak i u londonskom tipično tmurnom vremenu.

"Ono što volim kod Cliniquea jest da je izdržao test vremena na izvanredan način ", izjavila je Clarke u promotivnom videu objavljenom na službenoj Instagram stranici brenda.

Clarke je izjavila da je za Clinique kozmetiku čula od svoje majke koja joj je rekla da Clinique ima dosljedne stvari zbog kojih se uvijek osjeća moderno i uzbuđeno.

Moramo priznati da se gumica izvrsno snašla u svojoj novoj ulozi te da se veselimo svim budućim, mogućim, suradnjama brenda i Clarke.