Nova "štreberska" kolekcija MAC-a oduševit će fanove Star Treka

| Beauty |

MAC x Star Trek
MAC x Star Trek

 U čast 50. obljetnice Star Treka, obožavana franšiza u suradnji s poznatom kozmetičkom kućom MAC, radi na limitiranoj liniji od čak 25 proizvoda. U kolekciji će se naći ruževi za usne, sjenila za oči, lakovi za nokte i proizvodi za lice inspirirani likovima poručnice Deanne Troi, Uhure, Vina Orion Girl i Seven of Nine.

MAC Cosmetics x ‘Star Trek’ suradnja službeno će stići u prodaju 1. rujna 2016. godine, a online ćemo ju moći pronaći već od 25. kolovoza. Štreberski chic nikad nije izgledao bolje, a MAC se potrudio da svi pravi fanovi Star Treka imaju priliku prvi kupiti ovu limitiranu kolekciju. Tako će 21. srpnja na San Diego Comic-Conu MAC-ova kolekcija biti u ekskluzivnoj preprodaji za sve posjetitelje.

“Star Trek je ikona fenomena pop kulture čija se priča provlači kroz generacije i generacije te je jedan od prvih pokretača rasnih pitanja", kaže MAC-ov direktor James Gager u službenoj izjavi za medije. "Za njihovu 50. obljetnicu, odlučili smo proslaviti svaku Star Trekovu snažnu ženu ovom nenadmašnom, promjenjivom makeup kolekcijom."