Nova Olival kolekcija za njegu tijela s mirisom ruže

| Beauty |

Olival ružino zlatno ulje

Ljeti treba biti posebno pažljiv u odabiru mirisa i parfema kako ne bismo bili zapamćeni kao 'preintenzivni'. Upravo zbog toga u ovo doba godine izbjegavamo teške mirise ili čak često uopće i ne koristimo parfeme. I to ne samo zbog straha da s mirisom ne pretjeramo, već i stoga što neki sastojci u parfemima mogu izazvati alergijske reakcije na sunce, pa čak i dovesti do pojave hiperpigmentacije na mjestima na koži na kojima je korišten parfem.

Koja nam je onda alternativa?

Idealna zamjena parfemima u ljetnim će danima biti mirisno ulje ili mlijeko za tijelo koji će  i nahraniti i njegovati kožu. Ljubiteljice zavodljivog mirisa ruže oduševit će nova kolekcija koja stiže iz Olivala. Od Olival Ružine kolekcije nemojte očekivati težak i starinski oporan miris ruže, jer ova kolekcija donosi svjež i vrlo moderan miris ruže s kojim nećete pretjerati u toplim proljetnim i ljetnim danima.  Čak i ako niste obožavateljica klasične ruže, ova lagana i prozračna cvjetna kompozicija mogla bi biti vaš prvi izbor ovog ljeta.

Zvijezda kolekcije apsolutno je Ružino zlatno ulje koje je kombinacija hranjivih prirodnih ulja – skvalana iz masline te ulja divlje ruže, badema i makadamije. Vrlo lijepo će pristajati osobama svjetlije kože i hladnijeg podtona kože jer zahvaljujući trima različitim vrstama shimmeraovo ulje koži daje bogati sjaj prekrasne 'rose gold' nijanse.

Olival ružino mlijeko za tijelo

Ljubiteljice mirisa ruže, ali ne nužno i ulja, na svoje će doći s Olival Ružinim mlijekom za tijelo koje se vrlo brzo upija, dubinski njeguje i vlaži kožu, te ju čini mekanom, podatnom i mirisnom zahvaljujući hranjivim prirodnim sastojcima – skvalanom iz masline te uljima divlje ruže, badema i makadamije.

Olival ružin piling gel

Piling je iznimno važan za lijepo ujednačen ten i njegovanu kožu jer odstranjuje odumrle stanice, no ljeti je njegov značaj još veći zbog intenzivnijeg izlaganja suncu. Za svakodnevno korištenje uz Ružino mlijeko za tijelo i/ili Ružino zlatno ulje, preporučuje se i Ružin piling gel obogaćen zrncima koštica marelice. Kako ne sadrži konvencionalne tenzide koji mogu isušiti kožu, nego puno nježnije varijante prirodnog porijekla, Olival Ružin piling gel može se koristiti svaki dan. U dodiru s vodom ovaj će se gel pretvoriti u pjenu koja će blago i temeljito očistiti kožu odstranjujući odumrle stanice kože i pripremiti kožu za nastavak njege mlijekom ili uljem.

Svibanjske ruže možda jesu procvjetale i ocvale, no kroz Olival Ružinu kolekciju njihov miris možete zadržati cijele godine bez da itko pomisli kako ste s mirisom pretjerali.