Nova makeup linija Lady Gage

| Beauty |

Detalji o dugoočekivanoj makeup liniji Lady Gage napokon su ugledali svjetlo dana.

 

Makeup kolekcija nazvana je Haus Laboratories, a sastoji se od sjajila za usne, boja za usne i boja za cijelo tijelo u šest nijansi. Sjajila će se prodavati po cijeni od 16 dolara po komadu i setovi sva tri proizvoda po cijeni od 49 dolara. Kolekcija će na Amazonu biti dostupna u rujnu, a predbilježbe započinju 15.srpnja.

Pjevačica i glumica je na svojim društvenim mrežama objavila video spot u svrhu promocije brenda u kojem napominje da je zadnje što svijetu treba još jedan beauty brend, ali i da je ljepota u oku promatrača te da se u Haus Laboratories kaže da je ljepota ono kako vi vidite sebe. Videozapis prikazuje različite modele u podebljanim, svjetlucavim i metalnim lookovima, sličnim onima koje Gaga nosi kada nastupa.

Instagram/@ladygagaspain

Gaga je, na svom Instagram profilu, napisala dugačko otvoreno pismo o svom iskustvu sa šminkom i osobnom ljepotom u kojem kaže da se kao mlada djevojka nikada nije osjećala lijepom te da je tražeći svoju ljepotu otkrila moć šminke. Uz pomoć šminke stvorila je i Lady Gagu, superjunaka koji je željela postati, a nikada nije znala da ima snage i hrabrosti to učiniti.

Gaga je za svoju kampanju primila nebrojene pohvale jer se na slikama prvi puta pokazuje pravi izgled kože, a ne fotoshopom zaglađena lica bez ikakvih nedostataka.

Kada se kolekcija službeno počne prodavati u rujnu, obožavatelji će sve proizvode moći kupiti isključivo na Amazonu. Ovo je prvi put da neki veliki beauty brand pokreće platformu za e-trgovinu što znači da ćete moći izabrati jednodnevni ili dvodnevni premijerni prijevoz i dobiti svoj paket u najkraćem mogućem roku.

Instagram/@ladygagaspain

Lady Gaga i Amazon odlučni su u mijenjanju beauty svijeta, pridružite im se i vi.

Instagram/@ladygagaspain