Nova Guerlain "Bloom of Rose" makeup kolekcija unosi dašak proljeća u tamnu jesen

| Beauty |

Guerlain "Bloom of Rose"
Guerlain "Bloom of Rose"

Poznati luksuzni beauty brend Guerlain unosi dašak proljeća u jesensku sezonu sa svojom posljednjom u nizu makeup kolekcijom "Bloom of Rose". Kolekcija koja više sliči na nešto što viđamo u proljeće - donosi dvije prekrasne palete sjenila, nove nijanse ruževa (u savršenom pakiranju) i još mnogo toga.

Ova makeup kolekcija savršena je za sve djevojke koje žude za rozim nijansama i daškom ruža čak i u svojoj rutini šminkanja - i to bez obzira na sezonu u kojoj se nalaze! Mislimo na nježno roze ruževe, čarobne nijanse rumenila i brončane tonove na očima.

Zvijezde ove kolekcije svakako su dvije palete Ecrin 6 boja i Ecrin 4 boje, koje sadrže sve nijanse potrebne za dobar, postojan i neodoljiv makeup na vašim očima. Možete izabrati između neutralnih smeđih nijansa ili pak nešto odvažnijih plavih tonova.

Guerlain "Bloom of Rose"
Guerlain "Bloom of Rose"

Također, Guerlainovi Kiss Kiss Rose Lip ruževi za usne neodoljivi su i savršeni kao završni touch svakog jesenskog makeup looka. Tko kaže da u hladnijim mjesecima i vaša šminka treba biti takva? Naprotiv! Održite svoj izgled sjajnim, zdravim i mladolikim koristeći upravo nježnije, roze nijanse koje će vaše lice osvježiti i učiniti ga blistavim u sve tmurne, kišne dane koji nam slijede.

Guerlain "Rose of Bloom"
Guerlain "Rose of Bloom"
Guerlain "Rose of Bloom"
Guerlain "Rose of Bloom"