Nova Bourjois Twist Extreme Fiber Maskara

| Beauty |

Ako volite izazivati granice, ako nikada ne radite stvari na pola i ako kompromis nije u vašem vokabularu, onda Bourjois ima beauty poslasticu za vas: nova Twist Extrême Fiber Mascara, za trepavice koje niste vidjeli nikad prije !

Twist Extrême je najnoviji i najodvažniji dodatak obitelji Bourjois Twist maskara, voljenih svugdje u svijetu, zbog svojih prilagodljivih (twistable) četkica, koje dostavljaju personalizirani make up rezultat jednostavnim okretom četkice.

No, po prvi puta, Twist Extrême dolazi ne s klasičnom, ravnom četkicom, već ovalnog oblika, kao lopta za ragbi!

Nova četkica je dizajnirana tako da uhvati i gradi svaku trepavicu do posljednje!

Svaku trepavicu oblikuje zahvaljujući formuli s mikrovlaknima koja je dostupna samo u Twist Extrême maskari, a kao rezultat, u položaju 1, ova maskara dostavlja ekstreman volumen, a u položaju 2, dužinu i uvijanje tj. podizanje trepavica.

Twist Extrême ujedno je i jedina maskara iz obitelji koja iskače od klasičnog crnog dizajna. Naime, ona mami poglede prekrasnim i odvažnim metallic rose-gold pakiranjem s chic crnom grafikom.

Bourjois je dodao vlastiti French twist s naglaskom na  “Extrême” koji će zajamčeno zapeti za oko, a pronaći ju možete po cijeni od 104,90 kune u svim dućanima koji prodaju kozmetiku.

Koliko se daleko usuđujete otići?