Nov i zanimljiv proizvod za suho pranje kose

| Beauty |

Šamponi za suho pranje kose postali su apsolutni hit i sjajno rješenje za dane kad nemamo vremena za pranje kose.


Iako nisu dugoročno rješenje, zbog svoje praktičnosti i učinkovitosti savršena su jednokratna pomoć za masu kosu. Postoje šamponi za razne tipove kose, ali najčešće funkcioniraju na isti princip, pakirani su u bočicu koju prije sprejanja trebate protresi i s udaljenosti od 30- ak cm pospreja se korijen kose.
Iako praktičan, taj proizvod ima i svoje mane, ostavlja bijeli prah koji nije najsretnija kombinacija s crnom odjećom, a i vrhovi kod tanke kose ponekad znaju izgledati „paučinasto“, naročito ako se malo „zaletite“ s količinom spreja.
Dakle, kad se sve zbroji i oduzme, šamponi za suho pranje kose zanimljiv su proizvod zbog kojeg smo sretni što je na tržištu, ali ovih dana pojavilo se još jedan proizvod koji obećava čistu kosu bez pranja.
Nunzio Saviano papirići za suho pranje kose najnovije je proizvod takve vrste.
Papirići zapravo podsjećaju za maramice koji se koriste za matiranje lica.
U opisu breda stoji kako su papirići inovativan način apsorbiranja ulja iz kose, osvježavanja frizure, dodavanja prave količine sjaja te frizz kontrole kose. Koristi se tako da se jednostavno papirićima prelazi preko korijena kose lagano pritiskujući područja kojima je najpotrebnija apsorpcija ulja. Nakon toga potrebno je samo još četkati suhu kosu kako bi se povećali volumen i sjaj.