Notes of Zagreb predstavlja nove jesenske mirise

| Beauty |

Jesen je doba godine u kojem uživamo u očaravajućim slikama koje nam pruža priroda. Lišće predivnih boja i izgled parkova apsolutno oduševljavaju i najavljuju dolazak zime. Sve te prizore slijede i divni jesenski mirisi koje teško možemo osjetiti u gradu. Upravo iz tog razloga nastao je zagrebački brend Notes of Zagreb. U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču.

Notes of Zagreb

Difuzori Notes of Zagreba dolaze u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn boćica uklapa se u svaki ambijent. Njihova jesenska mirisna priča predstavlja nam dva mirisa, Madonnu of the Stone Gate i The Golden Bull, te dvije svijeće naziva Upper Town i Porta di Pietra. Note ovih mirisa donose nam pravu jesen u naš dom.

Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre. Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull, koji obiluje notama kakaa, vanilije i drvenih nota. Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima. Idealno osvježavaju svaki ambijent i daju mu jednu očaravajuću notu, te ovisno o veličini pakiranja, mogu trajati i do tri mjeseca.  

Notes of Zagreb

Za ljubitelje svijeća, Notes of Zagreb je pripremio dvije svijeće koje stvaraju ugodnu jesensku atmosferu. Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se očituje u samom prostoru trgovine, kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog od proizvoda. U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi Notes of Zagreb ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest.  The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa koje trgovini Notes of Zagreb.

Notes of Zagreb