Njegovo veličanstvo, tuš za oči i kako izabrati idealan

| Beauty |

Tuš za oči neizostavan je dio svake kozmetičke torbice, bilo da želite dramatičan pogled za večernji makeup ili suptilnu i elegantnu liniju za dnevni.

Pristaje svima, samo je potrebno pronaći liniju koja pristaje vašem obliku očiju.

I dok neke mogu povući savršenu liniju tuša zatvornih očiju, one druge nikako da upiju napraviti dvije jednake linije.
Srećom, to je tehnika koja se može savladati uz malo prakse, odredite oblik očiju, pogledajte nekoliko YouTube tutoriala, i krenite s pokušajima, prvih nekoliko puta vjerojatno ćete izgledati poput pande, ali s vremenom će se isplatiti.
Osim mirne ruke i iskustva bitno je i koji tuš za oči koristite, pod time ne mislimo samo na brend nego njegovo pakiranje.


Tržište je prepuno raznih varijanti pa tako imamo:

L'Oreal

1. Tekući tuš
Mala bočica koja ima pripadajući kistić koji je praktičan za eksperimentiranje, ali zahtjeva izrazito mirnu ruku, preciznost i vježbu. Ako ste početnik ovaj tuš možda nije najsretnije rješenje.

Bobbi Brown


2. Eyeliner u gelu

Tekstura ovog eyelinera nešto je gušća od tekućeg, nanosi se kistićem koji ponekad dolazi u pakiranju, ali ako vam ne odgovara, uvijek možete potražiti neki koji vam se čini precizniji i jednostavniji za rukovanje, naročito ako ste početnik. Kist koji vam je potreban za nanošenje eyelinera u gelu je onaj s dlačicama odrezanim pod oštrim kutom, kako je kistić tanak i plosnat omogućuje vam izvlačenje dosta tanke linije.

Maybelline

3. Tuš u „flomasteru“

Tuš za oči koji izgleda poput flomastera ili markera na sebi već ima aplikator s dovoljnom količinom proizvoda, pa za razliku od onog u gelu ne morate razmišljati jeste li ga stavili premalo ili previše, što je od pomoći, naročito ako ste početnik. Aplikator na ovakvom tušu najjednostavniji je za nanošenje, najlakše ga je kontrolirati, stoga je idealan za one koji tek otkrivaju čari i mogućnosti tuša za oči. Jedina njegova mana je što se brzo suši, ali na sreću među drogerijskim brendovima se može naći po više nego pristupačnim cijenama pa je savršen za vježbanje.