Njega kože sklone atopijskom ekcemu i alergijama

| Beauty |

Ovogodišnja zima meterološki je u punom jeku, no naša koža konačno ovih mjeseci neće trpjeti neželjene posljedice poput zatezanja ili isušivanja izazvane upravo vanjskim utjecajima. Pomoću La Roche-Posay proizvoda, čije su formule osmišljene i kreirane u suradnji s dermatolozima, na brz i efikasan način postići ćemo trenutno smirivanje kože i ublažavanje svrbeža. Fokus proizvoda počiva na znanosti o mikobiomu, odnosno ponovnom uspostavljanju mikrobioma kože, obnovi kožne barijere te sprječavanju ponavljanja bolesti. Osim što štiti našu kožu, Lipikar balzam AP+M je u skladu s misijom La Roche-Posay brenda o očuvanju i brige o okolišu. Lipikar proizvodi dostupni su u partnerskim ljekarnama u Hrvatskoj.

ZNANOST O MIKROBIOMU S VIŠE POŠTOVANJA PREMA PLANETU

Novi Lipikar Baume AP + M predstavlja rješenje za kožu sklonu ekcemima i alergijama te pruža dugoročnu efikasnost. Uravnotežuje mikrobiom kože, uklanja osjećaj zatezanja i svrbeža te trenutačno umiruje kožu, čak i kod novorođenčadi. Hrani kožu i obnavlja kožnu barijeru te djeluje protiv ponavljanja bolesti. Pogodan je za bebe, djecu i odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemu i kožom sklonom alergijama. Formuliran je s Aqua Posae koja vraća ravnotežu mikrobiomu, hranjivim karite maslacem koji njeguje i obnavlja kožnu barijeru i umirujućim niacinamidom koji smanjuje iritacije, crvenilo i svrbež.

Dolazi u ekološkom pakiranju koje je u skladu s misijom La Roche-Posay brenda o očuvanju i brige o okolišu.Lipikar Baume AP+M sada dolazi u ekološkoj tubi. Nova generacija pakiranja uključuje karton s certifikatom FSC (iz šuma kojima se održivo upravlja). Ovaj materijal ima jedan od najnižih ugljičnih učinaka kada je riječ o tubama kozmetičkih proizvoda. Za njihovu se proizvodnju upotrebljava 45 % manje plastike u usporedbi s prosječnom plastičnom tubom i 16 % manje plastike u usporedbi s prethodnom tubom Lipikar Baume AP+M balzama, koja je već sadržavala manji udio plastike. Lipikar BAUME AP+M dostupan je i u bočici s pumpicom od 400 ml od 100 % reciklirane plastike. Cilj La Roche-Posaya je značajno poboljšati svoj ekološki učinak smanjenjem upotrebe plastike za pakiranja proizvoda.

TROSTRUKA OBNOVA KOŽNE BARIJERE

LIPIKAR ulje za kupanje AP+

LIPIKAR ulje za kupanje AP+ nježno čisti vrlo suhu, osjetljivu ili atopiji sklonu kožu, a razvijeno je u suradnji s dermatolozima. Hidratizira, pomaže vratiti osjećaj ugode i smanjiti nadražaj te štiti kožu od isušivanja izazvanog tvrdom vodom. Proizvod je idealan za cijelu obitelj, od male djece do starijih osoba, a pruža trostruku obnovu kožne barijere postignutom pomoću znanosti o mikrobiomu. Djeluje na učinkovitost u borbi protiv kože sklone ekcemima, obnavlja i zaglađuje kožu, pomaže u otklanjanju osjećaja svrbeža i zatezanja kože te poboljšava kvalitetu života.

Dodatne informacije o njezi kože uz Lipikar Baume AP+M i Lipikar ulje za kupanje AP+ potražite na službenoj stranici brenda La Roche-Posay.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M, preporučena cijena: 157,09 HRK / 20,85 EUR

La Roche-Posay Lipikar Ulje za kupanje AP+, preporučena cijena: 131, 45 HRK / 17,45 EUR