Njega kože lica i tijela zimi

| Beauty |

Njega kože lica i tjela zimi

Zima je mnogima omiljeno godišnje doba - uživamo u dugim šetnjama, blagdanskom ugođaju, toplini doma, čekamo prvi snijeg, sanjkamo, kližemo, skijamo, sretni smo. Međutim, naša koža često ne voli zimu - hladni dani, niske temperature, vjetar, ali i topao i suh zrak mogu isušiti kožu. Ona postaje suha, ispucala, crvena, a ponekad se i ljušti. Kako bi zaštitili kožu na najbolji mogući način, donosimo vam pregled Eucerin preparata koji će vašoj koži uljepšati zimske dane.

  • Pazite na usnice
Njega usnica zimi

Skloni smo zaboraviti koliko je važno paziti na usne, posebice u ovim hladnim danima. Naše su usnice uvijek izložene svim vremenskim prilikama i neprilikama, a tako su nježne... Čuvajte ih Eucerin balzamima kao što su Acute Lip Balm (10 ml) - Pmc: 59,00 kn, Lip Repair (10 ml) - Pmc: 38,00 kn i Lip Active (4,8 g) - Pmc: 19,00 kn.

  • Njegujte kožu lica
Njega kože lica

Naše lice uvijek je izloženo vanjskim faktorima, a koža lica mnogo je tanja i osjetljivija od kože tijela. Potrebno joj je pružiti dovoljnu količinu hidratacije i njegu koja će ju zaštititi za bezbrižno uživanje u zimskim danima. Za to su tu krema za lice s 5 % ureje (50 ml) - Pmc: 106,00 kn i noćna krema za lice s 5 % ureje (50 ml) čije je Pmc 112,00 kn.

   • Ruke su jednako važne kao i lice
Njega kože ruku

Kao i lice i usnice, naše su ruke uvijek u dodiru s toplim, hladnim, suhim i vlažnim, a ne pomažu im ni sredstva za čišćenje s kojima redovito dolaze u kontakt. Kako bi koža ruku bila meka, zdrava i podatna, u zimskim ih danima štitite rukavicama i Eucerin kremom za ruke s 5 % ureje (75 ml), Pmc: 70,00 kn

  • Losionima nahranite i kožu vašeg tijela
Njega kože tijela

Zimi se često tuširamo u vrlo toploj vodi, posebice kada se vratimo u toplinu doma iz hladnoće vani. Topla voda isušuje te je vrlo važno nikako ne preskakati nanošenje hidratantnih losiona za tijelo koji će kožu nahraniti, njegovati i zaštititi. U Eucerinovoj ponudi postoje losion s 3 % ureje (250 ml) - pmc: 120,00 kn, Complete Repair losion s 5 % ureje i akvaporinima (250 ml) - Pmc: 128,00 kn, Complete Repair losion s 10 % ureje i akvaporinima (250 ml) - Pmc : 133,00 kn i AQUAporin intenzivni losion (400 ml) - Pmc: 124,00 kn.

  • Ne zaboravite na anti age
Božićno Volume Filler paket

Eucerin Volume-Filler njega osvojiti će vas u trenutku! Koži lica vraća volumen i elastičnost, redefinirajući njene konture. Pritom hidratizira, njeguje i štiti. Pronađite svoje Volume-Filler božićno pakiranje koje sadrži dnevu kremu za suhu kožu (50 ml) i luxury mini noćnu kremu gratis (20 ml) u svim ljekarnama po Pmc: 203,00 kn.