Neodoljiva blagdanska OPI kolekcija koju bi voljela i Audrey Hepburn

| Beauty |

OPI Holiday kolekcija - Breakfast at Tiffany's
OPI Holiday kolekcija - Breakfast at Tiffany's

 “I believe in manicures.” Poznate riječi koje je izjavila filmska i modna ikona Audrey Hepburn je u potpunosti istinita za brand OPI. Upravo zbog toga, saloni diljem svijeta razotkrivaju Breakfast at Tiffany’s – holiday kolekciju koja utjelovljuje eleganciju i živahnost Audrey kao Holly Golightly u filmskom klasiku.

“Audrey nije samo utjelovila klasičnu ljepotu. Ona ju je prigrlila, razumjela i izjednačila s modom.” – rekla je Suzi Weiss-Fischmann, utemeljiteljica i ambasadorica OPI branda. “U svakom od nas živi mala Audrey koja kroz vrtlog blagdanskog vremena pronalazi put za pokazivanje svoje ženstvenosti.”

Nove limited-edition Breakfast at Tiffany’s nijanse bivaju inspirirane Audreyinom ljepotom i daškom zaigranosti. Bezvremenska crvena i burgundy boja dijele pozornicu sa sofisticiranim i šik blistavim nijansama. Kolekcija budi nikad zaboravljene modne uspješnice uključujući Hollyin sexy ogrtač, malu crnu haljinu i elegantnu bisernu ogrlicu. Nijanse iz Breakfast at Tiffany’s kolekcije su dostupne u GelColor varijanti koji pruža manikuru kao iz salona koja traje do dva tjedna.