Nećete vjerovati da ovi beauty proizvodi stvarno postoje

| Beauty |

Instagram / @thelaceyclaire

5 neobičnih proizvoda koji će obogatiti svaku beauty rutinu 

Puder za izbjeljivanje zuba
Da, crn je i napravljen od ugljena te je pravi hit u Americi. Zove se Squeaky Clean i košta 15 eura. Koristi se primjenom male količine na četkicu za zube s kojom zatim četkate zube 2 minute. Nakon četkanja s ugljenom, zube treba oprati s a normalnom pastom za zube kako bi otklonili ostatke praha od ugljena. Rezultat su nevjerojatno bijeli zubi.

Piling maska za stopala
Nije tipična maska koju možete zamisliti, ova maska Soft Touch (15 eura) radi ekstreman uklanjanje mrtvih stanica i zadebljane kože na stopalima. Efekti traju od 3 do 7 dana i progresivni su. Proces je pomalo težak, ali učinak je spektakularan.

Privremena tetovaža za usne
Violent Lips tetovaže koštaju 9 eura i možete izabrati između više boja i grafika. Tetovaža traje do 24 sata i s njima možete jesti, piti i čak se i ljubiti.

Zaštita za šminkanje
Ovaj koristan alat se koristi za stavljanje pod oči u trenutak kad nanosite sjenilo na kapke. Apsorbira sve ostatke koji padaju dok nosite šminku, a osmislili su ih u ELF-u te koštaju 2 eura.

Uklanjanje dlačica na licu
Nije pinceta, to je vrsta metalnog mini produživača koji hvata dlačice. Postalo je popularno (a i potrebno) ukloniti dlake na licu, kao što je dio brade ili gornja usne. Tweezerman, 18 eura.