Naučite zadovoljiti muškarca

| Beauty |

Muškarci vole seks i to nije tajna, a još više vole omiljenu pozu u kojoj mu se pokorite. Određeni potezi koje u krevetu možete odraditi mogu vašeg muškarca izluditi i vjerojatno će posebno upamtiti sex u kojem ste ih izveli. S obzirom da smo prije nekoliko dana imali članak o zadovoljavanju žena, danas vam u nastavku donosimo nekoliko tehnika koje možete vrlo lako naučiti, a vaš će muškarac itekako biti zadovoljan i zadovoljen!

Dominacija

Postavite se superiorno - to muškarci vole! Vi ste ta koja kontrolira situaciju i on nikada ne zna što će biti vaš sljedeći potez. Muškarce jako uzbuđuje kada žena radi kružne pokrete, a ne kada samo ide gore dolje. Na ovaj način najlakše vam je pronaći G točku. Vaše uzbuđenje jako utječe na muškarca i što ste uzbuđeniji to se i on više uzbuđuje i lakše dolazi do vrhunca. 

Neka vas gleda

Muškarcima je nevjerojatno uzbuđujuće gledati ženu koja doživljava vrhunac. Obradite posebnu pažnju na to kada budete u klinču, posebice se polagano krećite, gledajte ga u oči i glasno uzdišite kako bi ga još više uzbudili. Odjenite samo usku seksi majicu ili grudnjak, obucite visoke pete, legnite na leđa, raširite noge i svojim se prstima počnite dirati po intimnim dijelovima, a on neka gleda. 

Pseći stil

Ovo je zapravo najdraža poza u sexu za većinu ljudi. Prvo, muškarac ima dojam da mu je penis veći, a žena kada stane na sve četiri lakše sakrije mane i sakrije celulit pa se osjeća samopouzdanije i sigurnije u sebe.  

Oralno zadovoljstvo je neizbježno

Ako vam se čini da vaš muškarac nije raspoložen za seks i da u tom trenutku nije od prevelike volje, odvažite se, uhvatite ga za penis, spustite se, skinite hlače i krenite lagano jezikom lizati njegov ponos. Od tog trenutka uzbudit ćete i najtvrđeg, a da ne govorimo da ćete imati svu moć u svojim rukama u svakom trenutku. 

Uzmite stvar u svoje ruke

Lubrikant u ruke, namažite se i primite penis, ne prejako da mu ne zaustavite cirkulaciju. Radite rukama gore/dolje laganim spiralnim pokretom. Kada vidite da je u erekciji, uhvatite njegov penis s obje ruke i stišćite i otpuštajte ga u intervalima od jedne sekunde.