Naučite se našminkati uz mobilnu aplikaciju Simone Antonović

| Beauty |

Simona Antonović make-up mobilna aplikacija
Simona Antonović make-up mobilna aplikacija

Slavna hrvatska vizažistica Simona Antonović ide korak dalje predstavljajući novu i potpuno besplatnu make-up mobilnu aplikaciju, u mnogočemu jedinstvenu u svijetu. Velik uspjeh mobilne aplikacije “Make-Up Tutorials by Simona Antonovic”, nije zaustavio slavnu hrvatsku vizažistica u daljnjim pothvatima. Dobitnica ELLE Style Awarda za najbolju make-up umjetnicu u Hrvatskoj, lansiranjem nove mobilne aplikacije pod nazivom “Make-up Tutorials by Simona” iznova je potvrdila da uvijek teži pronalaženju novih poslovnih izazova.Ono po čemu se nova mobilna aplikacija Simone Antonović razlikuje od prethodne jest u tome što su aplikacija i svih pet novih lookova u njoj potpuno besplatni.

Simona Antonović make-up mobilna aplikacija
Simona Antonović make-up mobilna aplikacija

Novo izdanje ovog inovativnog i modernog digitalnog make-up udžbenika pod nazivom “Make-Up Tutorials by Simona” poznata vizažistica namijenila je svim ženama i djevojkama kako bi lako svladale osnove šminkanja i/ili usavršile svoje znanje, u svakoj prilici i na svakom mjestu. Aplikacija je prilagođena iOs i Android pametnim uređajima, a uključuje visokokvalitetne HD videotutorijale za šminkanje koji vas korak po korak jednostavno vode kroz pet novih lookova “Podloga”, “Petominutni Make-Up”, “Cat-eye look”, “Ljubičasti Smokey Eyes” i “Pin-Up look”.

Simona Antonović make-up mobilna aplikacija
Simona Antonović make-up mobilna aplikacija

Osim što svaki od pet HD videotutoriala nudi i dodatne sadržaje kao što su make-up trikovi te opisi nanošenja šminke, dodatna je prednost nove aplikacije detaljan popis proizvoda koji su korišteni u stvaranju pojedinog make-up looka.

Prva Simonina mobilna aplikacija izašla je u svibnju 2013., i do danas je preuzeta u 117 zemalja svijeta te je najskidanija hrvatska aplikacija u lifestyle sekciji prošle godine. O njenoj popularnosti najbolje govori činjenica da je nakon izlaska bila na drugom mjestu downloada svih aplikacija na iPhone uređajima u Hrvatskoj. Simonine aplikacije su jedinstvene u svijetu iz razloga što se HD video tutorijali u cijelosti preuzimaju na mobilni uređaj, a za njihovo gledanje nije potrebno biti spojen na internet.

Lookovi koje je poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode, namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama. Ove savjete za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici, i na svakom mjestu jer se svi tutorijali nalaze unutar aplikacije i nije se potrebno spajati na internet kako bi se pogledali. Dužina tutorijala je između 3:56 i 5:31 minute.

Simona Antonović make-up mobilna aplikacija
Simona Antonović make-up mobilna aplikacija

“Podloga” – Naučite kako postići besprijekornu podlogu za bilo koji make-up u nekoliko vrlo jednostavnih koraka. Iz faze u fazu, ovaj video donosi iscrpan opis tehnika i pribora.

“Petominutni Make-Up” – Nemojte ga slučajno zamijeniti za “no make-up make-up”! Iako ste zaspali na posao ili u školu, ovaj look ne štedi ni na čemu, samo to postiže u minimalnom vremenu. Pogledajte kako!

“Cat-eye look” – Atraktivan urbani look – profinjen, svečan i ispunjen luksuzom. Lijepo će pristajati uz jesensko-zimske odjevne kombinacije, a osobito ćete ga voljeti u one dane koji se protegnu do kasnih večernjih sati.

“Ljubičasti Smokey Eyes” – Živopisna ljubičasta daje karakter, dok pozadinski tonovi breskve ujednačuju priču. Dramatičan look koji je itekako nosiv zbog zanimljive ravnoteže snage boje i svježine.

“Pin-Up look” – Inspiriran prošlošću i drukčijim poimanjem ženstvenosti, ovaj se look posljednjih godina vratio na velika vrata. Ako dosad niste uvježbale zloglasno crtanje tušem, evo prilike da to odradite bezbolno! Nositi uz točkice i voluminozne frizure.