NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta

| Beauty |

NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta
Jennifer Lopez

Sunce, vrućine, sparina – sve to utječe na naš organizam, naše tijelo, našu kožu pa tako i kosu. Osim što nam sunce isušuje kosu, pogotovo u kombinaciji sa soli, pa je samim time sklonija pucanju, također smo skloniji vezati kosu više od uobičajenog po ovim vrućim danima kako bi nam bilo što manje vruće. Sve to ostavlja traga na našoj kosi a znamo koliko je teško ošišati par centimetara više a još teže podnositi ispucane vrhove. U ovom članku Vam donosimo neke naše favorite bez kojih ne možemo kao i neke savjete kako proizvode koristiti, odnosno kako izvući maksimum iz njih i time zaštititi kosu što je moguće više. Također, svi proizvodi su iz drogerija i neki najbolji omjer cijene i kvalitete.

Balea ulje za kosu – ovaj proizvod je naš favorit i definitivno spada u kategoriju proizvoda bez kojih ne možemo. Osim što je znatno povoljniji od sličnih proizvoda drugih proizvođača odličan je: traje cijelu vječnost, miriši savršeno a koristeći ga već duže vrijeme primijetili smo znatno poboljšanje - kosa je mekša, manje puca, zaglađenija i sjajnija. Inače ga koristimo tako da na polu mokru kosu nanesemo ulje kao i nakon feniranja. Za ljetne dane ne izlazimo na sunce bez ovog zlatnog ulja na kosi i vjerujte da se napokon nećete vratiti sa ispucanom slamom nego sa zdravom kosom.

NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta
Balea


Aussie Beach Waves sprej za kosu – ovaj brend obožavamo a ovaj sprej je sve što trebate za neodoljive romantične valove. Sve što trebate je pošpricati kosu ovim sprejem i malo ju pogužvati rukama kako bi efekt bio bolji i to je to. Minuta i spremni ste!

NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta
Aussie


Le Petit Marseillaise maska za kosu – ova hidratantna maska je također odličan omjer cijene i kvalitete. Osim što savršeno miriši i njeguje kosu, nema silikona. Savjetujemo da ju držite barem pola sata na kosi kako bi efekt bio potpun. No ne brinite, ne trebate sjediti u kadi i čekati pola sata. Proizvod možete nanijeti prije pranja kose, dok ste na plaži itd.

NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta
Le Petit Marseillais


Macadamia četka za kosu – ova četka je idealna za češljanje mokre kose jer svojim rasporedom zubaca ne bi smjela oštetiti kosu. Volimo ju i zato jer je laka za održavanje.

NAŠI FAVORITI: Top proizvodi za njegu kose tijekom ljeta
Macadamia


Kopča za kosu ili marama/šešir – vrućine su i kosa smeta, pod njom je nepodnošljivo, razumijemo. Preporučujemo kopče za kosu umjesto čvrstog vezanja i stezanja kose gumicom. Ukoliko ste na plaži, savjetujemo da cijelu kosu prekrijete maramom ili ubacite pod šešir i tako spriječite isušivanje kose i ispucane vrhove. Sjetite se samo kako je doći na jesen kod frizera i ošišati par centimetara više.

Vintage Hermes marama