Napokon! Ovoga mjeseca u Hrvatskoj je lansiran Origins brend!

| Beauty |


Origins kozmetika

Mnoge beauty ovisnice su upoznate s Origins brendom koji je od ovog mjeseca dostupan u Hrvatskoj. Riječ je o eko-chic kozmetičkom brendu koji je u posljednjih nekoliko godina stekao kultni status, a dio je grupacije Estee Lauder Companies.

Nakon glasina kako ovaj must-have brend stiže u Hrvatsku, potvrđeno je kako se smjestio na Natur odjel Mueller prodajnih mjesta. Sada svi imaju priliku isprobati neke od njihovih bestsellera koji su zaludili prvo beauty junkije, a onda i sve ostale.

Origins kozmetika, Ginzing linija

Must-have je definitivno Ginzing linija te maske koje su ujedno njihov zaštitni znak. Jedna od maski je i „Clear Impoverment Active Charcoal“ za dubinski detox kože, trenutno #1 maska u Americi, a Instagram ne prestaje brujati o njoj.

Također, u ovom prekrasnom brendu pronaći ćete proizvode koje ne smijete zaobići poput; „High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream“ s AHA voćnim kiselinama, piling za lice „Never A Dull Moment“ obogaćen košticama sjemenki manga i marelice ili nježno ulje za čišćenje lica „Clean Energy“ obogaćen ekstraktom masline i suncokreta s aromom esencijalnih ulja za buđenje energije; naranača, grejp i limun.

U Hrvatskoj ga za sada možete pronaći u većim zagrebačkim Mueller poslovnicama na odjelu Nature kozmetike. U Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića, Avenue Mall-u, Arena Centru i City Centar East. Zatim u Muellerima u Rijeci (Tower Centar), Zadru (City Gallerija) te Splitu (Shopping Centar Prima 3).

Origins kozmetika

Inače, Origins priča započinje 1988.godine u Americi, vizijom Leonard Laudera o stvaranju prvog skin care brenda baziranog isključivo na prirodnim sastojcima koji pomoću napredne tehnologije i znanosti, pružaju sigurne i visoko učinkovite proizvode.                                      

Logotip, dva drveta platane predstavljaju brend ukorijenjen u prirodu, dočaravajući tu usku povezanost prirode i čovjeka, drevnog i modernog, brenda osnaženog prirodom, dokazanog znanošću. Brend je od prvog dana u stalnoj potrazi za novim sastojcima i inspiracijom koje pruža priroda.

Origins nudi bogate teksture oplemenjene mirisom čiste prirode koje pružaju esencijalna ulja za holističko iskustvo, a za dobrobit duha, uma i tijela.  Proizvodi su formulirani bez parabena, ftalata, mineralnih ulja, propilenglikola, petrolatuma, parafina, DEA i sastojaka životinjskog porijekla.

Origins kozmetika, Ginzing maska

Pakiranja su minimalna, dobra za okoliš (razgradljivi papir); „eko chic“ te odgovaraju našim vrijednostima. Origins surađuje isključivo samo s proizvođačima sastojaka i tvornicama koje garantiraju i posjeduju certifikate koje ispuštaju minimalnu emisiju ugljika u atmosferu i koje proizvodnju obavljaju uz pomoć prirodnih izvora energija vjetra, vode i sunca.

Brend Origins sastoji se od 9 ključnih linija proizvoda koji odgovaraju klasičnim brigama kože poput dehidratacije, sivog i umornog tona kože, starenja, proširenih pora, masne kože sklone aknama te izuzetno popularna i učinkovita linija za smirivanje  hiperaktivne, osjetljive kože sklone crvenilu.                                                                                              

Prvo prodajno mjesto je otvoreno 1990. u Harrods-u, London, a od danas ga možete pronaći i u Hrvatskoj.