Nanotehnologijom i patentiranim sastojcima protiv znakova starenja

| Beauty |

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

 Filorga je vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom proizašla iz Laboratorija Filorga 1978. godine. Osnivač je francuski doktor estetske medicine i biolog, Michel Tordjman. Vodeći se načelom Medi-cosmetique® kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

Svi Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje postupnom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani,optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

 Hijaluronska kiselina prirodno je prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju vlage u koži kako bi koža bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je izložena gubitku hijaluronske kiseline (- 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorga proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline su vidljivi i dugotrajni - koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene!

Patentirani sastojak koji se nalazi u svim Filorga proizvodima, NCTF®, ekskluzivan je kompleks koji sadrži 12 vitamina koji stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima koji djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala koji djeluju protiv nedostataka kože, te antioksidans koji djeluje protiv sinteze slobodnih radikala.

Iz Laboratorija Filorga uvijek tragaju za inovativnim sastojcima koje kombiniraju sa standardnim sastavom, poput praha metorita u Filorga SKIN-ABSOLUTE noćnoj kremi ili pak safir u SKIN-ABSOLUTE DAY dnevnoj kremi.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika
Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

Nagrada Oscar postoji i u svijetu kozmetike a upravo jednu takvu osvojile su Filorga Hand filler anti-age rukavice koje rješavaju problematiku hiperpigmenatcija, pjegica, sitnih bora i isušene kože ruku. Ovaj polu-satni tretman jednom tjedno vaše će ruke posvijetliti, zategnuti i nahraniti.

Filorga proizvodi prilagođeni su i poebno svakom tipu kože, za suhu kožu, krema NUTRI-FILLER sa shea maslacem i arganovim uljem dodatno hrani kožu, dok TIME-FILLER MAT krema djeluje na sprječavanje suvišnoj sjaja i matira T-zonu.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

 Filorga serumi s vremenom su postali kultni proizvodi jer su sastavom koncentriraniji aktivnim sastojcima i polako postaju neizostavni dio dnevne rutine njege. Kombiniraju se sa dnevnim/noćnim kremama, čiji učinak pojačavaju ili se koriste samostalno. Najprodavaniji Filorgin proizvod serum MESO+, sadrži retinol, magičnu molekulu, derivat vitamina A, koja se pokazala kao jedna od najmoćnijih u borbi protiv bora.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

HYDRA-HYAL serum sadrži 4 vrste čiste hijaluronske kiseline za dubinsku hidrataciju kože, a koristiti se može samostalno ili u kombinaciji s dnevnom/noćnom kremom.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

 Uskoro nam stiže ljeto, a o štetnom utjecaju sunčevih zraka ne treba posebno govoriti. Sa Filorga UV-DEFENCE sa zaštitnim faktorom SPF 50+ možete mirno i bez straha od opeklina, bora i hiperpigmentacija uživati u ljetu.

Filorga kozmetika
Filorga kozmetika

Svi proizvodi se mogu kupiti u odabranim ljekarnama i u prodajnom mjestu u centru Zagreba, Teslina 13, gdje možete dobiti i savjete educiranih stručnjaka.

Marketinško-prodajni tim FILORGA - Ana Vurušić, Azra Mušić, Biljana Tešić
Marketinško-prodajni tim FILORGA - Ana Vurušić, Azra Mušić, Biljana Tešić