Nalakirajte nokte Louboutin crvenom bojom

| Beauty |

Nalakirajte nokte Louboutin crvenom bojom
Ove lakove ćemo moći kupiti od kraja kolovoza

Tijekom proteklog tjedna saznali smo kako poznati postolar Christian Louboutin kreće u pohod na beauty industriju i to s jednim vrlo često korištenim make up proizvodom - lakom za nokte. S obzirom na to da je slavna Louboutinova potplata nastala tako da ju je dizajner premazao crvenim lakom za nokte kako bi izgledala vibrantno, sada je odlučio vratiti zasluge beauty industriji za ono po čemu je postao poznat.

Njegova prva kolekcija lakova za nokte pod okriljem Louboutin Beautéa dolazi u prodaju krajem kolovoza u 33 nijanse i 3 kategorije (Pops, Nudes & Noir) među kojima se nalazi i "Rogue Louboutin" koja je u stvari tipična Louboutin crvena. Upravo je ta nijansa laka za nokte i zvijezda kolekcije te dolazi u najvećoj bočici, i već sada se može kupiti po cijeni od 50 američkih dolara.

Boja je dovoljno pigmentirana da je neprozirna i dugotrajna već s prvim slojem, no za izražajniju boju svakako sugeriraju nanošenje dva sloja laka za nokte. Bočica u kojoj lakovi dolaze izgleda poput bočice u kojoj su se nekada držali pero i tinta čime želi da se sve njegove klijentice osjećaju poput umjetnica. 

Već sada je najavljeno širenje brenda i na druge beauty proizvode, no jedino što nam preostaje je čekati i vidjeti.

Nalakirajte nokte Louboutin crvenom bojom
Louboutin Beaute