Spremite se za jesen i na prirodan način boostajte kosu, kožu i nokte

| Beauty |

Spremni za nove životne i radne izazove. U kojem su stanju vaši nokti, kosa i koža? S povratkom s ljetovanja mnogi se suočavaju s problemima koje je ostavilo ljeto - nokti nikako da narastu i postanu čvrsti,kosa je beživotna i 'divlja', a koža se neugodno peruta i na mjestima je izrazito suha. A o 'mrljama' nakon sunčanja da ne govorimo.

Kako se borite s ovim 'problemima'?

Tražite li rješenja kojima ćete prelakirati nokte kako bi dobili na čvrstoći, mažete li kožu proizvodima koji u trenu ulaze u slojeve pokazujući vam da je koža dehidrirana, razmišljate li o šišanju grive? Prije nego li donesete radikalnije odluke (posebno ako se želite ošišati) vrijeme je za intenzivnu kuru kolagenom.Magičnim proizvodom koji blagotvorno djeluje na kožu, kosu i nokte i čiji su rezultati vidljivi već nakon 15 dana intenzivnog korištenja.

Kolagen Boost

Što je zapravo kolagen?

Kolagen je glavni protein u tijelu koji se nalazi u crijevima, zubima, mišićima i kostima. Dolazi od grčke riječi „kólla”, što u prijevodu znači ''ljepilo”. Tijelo ga proizvodi svakodnevno, ali u određenom periodu života dolazi do usporavanja proizvodnje. Kad napunite 80.rođendan, vaša će koža proizvoditi 75 % manje kolagena nego u 20-ima. Znanstveno je dokazano da gubimo 1% kolagena godišnje, što je zapravo minimalna stopa gubitka. Ona će se povećavati  ovisno o vašem lifestyleu - život u velikim gradovima, pušenja i neujednačena prehrana. S godinama, jedan od najvažnijih proteina u tijelu kolagen, tako postaje tanji, a koža manje elastična i tvrda. Paralelno s promjenama na našem najvećem organu na tijelu dolazi do problema i s noktima, kosom…

Upoznajte Kolagen Boost - inovativni,visokoučinkoviti anti-age tekući dodatak prehrani na bazi kolagen, koji je po mnogo čemu drugačiji od svega na tržištu. Hrvatski je proizvod u potpunosti, od razvoja proizvoda, do proizvodnje u kojoj su sudjelovali Hrvatski stručnjaci iz područja nutricionizma i farmaceutike.  Kolagen Boost u svojem sastavu ima riblji kolagen tipa 1 koji se ni ne osjeti prilikom korištenja, ne pada teško na želudac, i lako se umiješa u sok ili smoothie. Uz hidrolizirani riblji kolagen, proizvod ima i vitamin C iz askorbinske kiseline hijaluronsku kiselinu,biotin, vitamine B kompleksa, cink i izuzetno popularan MSM (mineral ljepote).

Zašto žene trebaju Kolagen Boost?

 • općenito djeluje na zdravlje kože
 • sprečavanje stvaranje dubokih bora
 • povećanje gipkosti kože
 • povećavanja hidratacije kože
 • znatno smanjuje suhoću kože
 • restrukturiranja kože
 • poboljšanja čvrstoće i elastičnosti kože
 • jača kosu i nokte
 • djeluje na gipkosti zglobova
  Kolagen Boost
   

Kako ga konzumirati?

Konzumirajte 50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) jednom dnevno. Može se piti samostalno ili pomiješati u sok ili smoothie. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana.

Gdje kupiti?

Svoj primjerak možete kupiti online, putem webshopa ili ga možete pronaći  u svim boljim drogerijama i trgovinama zdrave hrane. 

Za više informacija, novosti i akcija, pratite Kolagen Boost na društvenim mrežama:

Instagram- https://instagram.com/kolagenboost?utm_medium=copy_link

Facebook - https://www.facebook.com/kolagenboost