Nakon Japanki i Hrvatice poludjele za novim beauty proizvodom

| Beauty |

Možda još uvijek pogrešno mislite da je hidratacija nešto o čemu trebaju brinuti samo ljudi sa suhom ili dehidriranom kožom.                                                    

No jednako kako vaše tijelo treba hidrataciju, tako ju treba i vaša koža, kako bi izgledala te se osjećala bolje, bez obzira na tip.

Kada je važa koža dehidrirana, ali i suha, potrebno je aktivno dodavanje vode natrag u nju.

Konzumirajte dovoljno vode tijekom cijelog dana, u prehranu unesite namirnice bogate istom, a na police svojih kupaonica dodajte hidratore kao novu vrstu beauty proizvoda bez kojih nećete moći zamisliti buduću rutinu i na kojima će vam koža biti itekako zahvalna.                                                                                                              

Jedan od najpopularnijih domaćih brendova, Olival, upravo je lansirao apsolutnu inovaciju, Professional Hijaluron Hidrator 4H, namijenjen dubinskoj (re)hidrataciji svih tipova kože, kakva dosad nije viđena.

Prvim takvim proizvodom na hrvatskom tržištu, Olival ispisuje povijest u njezi kože, jer svi dosadašnji proizvodi sadrže do najviše 3 vrste hijalurona povezanih u jednu super kiselinu dok je Olivalov 4H Hidrator sastavljen od čak 4 vrste hijaluronske kiseline koje prodiru u sve slojeve kože, hidratiziraju ju iznutra na više razina, pomažu zadržati vodu te obnavljaju njezinu mladenačku čvrstoću, elastičnost i punoću.    

Jedinstven kompleks čak 4 vrste hijaluronske kiseline (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate i Hydrolyzed Sodium Hyaluronate) pruža hidrataciju do najdubljih slojeva kože, vraća vlažnost te specifičnu mladenačku punoću.                                                                        

Hijaluron hidrator 4H iz Olivala temelji se na još tri visokokvalitetna sastojka: poliglutaminskoj kiselini koja sprječava gubitak vlage te pruža ultra snažnu hidrataciju s obzirom na to da na sebi može nositi do 4 puta više vode u odnosu na hijaluronsku kiselinu, ektoinu koji štiti, umiruje i jača hidrolipidnu barijeru, pojačava učinak hidratacije i ublažava posljedice UVA zračenja te provitaminu B5 (pantenolu) kojeg prati umirujuće djelovanje, ali i elastičnost i mekoća koje daje koži. Uz ektoin, izuzetno je važan sastojak za postizanje optimalnog zdravlja kože, budući da samo zdrava koža može zadržati vlagu u svojim slojevima.                                                                                        

Hijaluron Hidrator 4H nanosi se na čisto i lagano ovlaženo lice prije kreme, ulja i/ili seruma iz ostatka visokokvalitetne Olival Professional linije, a koži pruža trenutni „plump“ efekt, a dugoročno joj pruža zaštitu od nepovoljnih vanjskih uvjeta te dokazano manju vidljivost „ubojica“ ženske ljepote, bora i finih linija.                       

Ovaj proizvod sigurno će zaludjeti Hrvatice koje dobro znaju kako je hijaluronska kiselina neophodna za održavanje slojeva i strukture kože, baš kao i kolagen, kojeg ova kiselina hrani i hidratizira.

Nakon njega, žene iz zemlje izlazećeg sunca od nas će tražiti otkrivanje svih tajni prelijepe kože bez mane.                             

Dodatni plus je i činjenica da proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla i pogodan je za vegane, a pronaći ga možete po cijeni od 119,90 HRK.