Najveća beauty pogreška koju svi rade

| Beauty |

Beauty greške dio su našeg život od kojih ponekad nije moguće pobjeći, međutim postoji jedna koja je možda i najfatalnija za vašu kožu, a jednostavno je možete izbjeći.

Svi se tu i tamo opustimo i zaboravimo skinuti šminku prije spavanja. Ovo je jedna od uobičajenih pogrešaka koja šteti koži. Isto tako, mnogi koriste proizvode za čišćenje i njegu kože koji uopće nisu namijeni njihovom tipu kože te izazivaju više štete nego koristiti.
Međutim, najveća pogreška koju raditi je zapravo često mijenjanje beauty rutine i proizvoda s kojima njegujete lice. To znači da se često prebacujete s jedne marke na drugu ovisno kako potrošite određeni proizvod.

Razlog zbog kojeg je ova praksa tako kobna za kožu je zato što nikada neće saznati koji su proizvodi dobri za vašu kožu, a koje vaša koža ne tolerira.

Prije nego li promijenite cijelu beauty rutinu, dajte proizvodu nekoliko tjedana prije nego li zaključite da nije za vas. Isto tako probajte nove proizvode uvoditi postepeno. Kupiti gel za umivanje koji želite uz hidratantnu kremu te ih koristite nekoliko tjedana prije nego li uvedete tonik ili druge proizvode. Na taj način imat ćete najbolju predodžbu oko proizvoda koji odgovaraju vašoj koži i onih koji joj štete.