Najpoželjniji pametni beauty gadgeti

| Beauty |

Instgaram / @ziipbeauty

Neke beauty probleme nije tako jednostavno riješiti. Akne, prvi znaci starenja, elektrificirana i neukrotiva kosa... Ponekad jedino rješenje je da u pomoć pozovete beauty gadgete s čijom ćete efikasnošću ostati zapanjeni.

Foreo Iris Illuminating Eye Massager
Jedinstven dizajn ovog beauty gadgeta obećava rezultate. Odobren je od strane oftalmologa te koristi posebnu izmjeničnu T-Sonic tehnologiju. Prvi vidljivi znaci starenja, tamni krugovi i vrećice ispod očiju, postat će stvar prošlosti. Ovaj beauty gadget također značajno poboljšava apsorpciju i djelotvornost vaše omiljene kreme ili seruma za područje oko očiju.

ZIIP
Mali uređaj koji čuda čini. Iako je cjenovno prava investicija (495 dolara), korisnici se kunu na njegovu učinkovitost. Koristi se 1-3 puta tjedno, a zahvaljujući svojim energetskim vibracijama koje prodiru u kožu kroz pozitivno i negativno nabijene diskove na dnu uređaja, osiguravaju vašoj koži nov život. Nudi čak 6 tretmana, a iznimno je efikasan u borbi protiv akni.

Oral-B Genius
Četkica za zube koja je pokrenula pravu revoluciju. Nikada više nećete oprati zube na pogrešan ili nedovoljno efikasan način. Četkica će vas upozoriti ako previše pritišćete dok perete zube (jedna od glavnih pogrešaka koju svi radimo), a također vas upozorava i ako ste propustili neku od zona za vrijeme pranja.

Dyson Supersonic
Najsuperiornije sušilo za kosu na tržištu koji će osušiti kosu u rekordnom roku bez da je ošteti. Temperatura zraka mjeri se 20 puta u sekundi te osigurava da nikada ne 'spalite' kosu, čak i kod blizog feniranje kose s četkom. Uz to, magnetski nastavci za sušenje zahvaljujući novo patentiranoj tehnologiji nikada se ne zagrijavaju.