Najpopularniji zagrebački frizerski saloni

| Beauty |

Najpopularniji zagrebački frizerski saloni

Kažu da svaka žena mora imati vlastitog i kvalitetnog frizera, ginekologa i mesara i da kad njih imate, imate ih za cijeli život. Jako je teško pronaći stručnjaka u ovim kategorijama koji vam u potpunosti odgovara, ali defintivno imamo veliki izbor za biranje. Danas smo se odlučili pozabaviti napopularnijim zagrebačkim frizerskim salonima. Ne tražimo i ne biramo najbolje jer je to dosta individualno, biramo jednostavno najpopularnije, one u kojima je uvijek gužva, u kojima se morate naručiti nekoliko dana unaprijed, u koje idu naše brojne poznate dame, koji prate frizerske trendove i koji su uz sve stručni i kvalitetni. Bilo da se radi o frizuri - laganim valovima i ravnoj kosi ili boji koja je posebno osjetljiva tema za svaku ženu, ovi saloni imaju ogroman broj fanova među ženskim, ali muškim rodom.

Salon Teuta

Kampanja salona Teuta

Salon u Tkalčićevoj ulici iza kojeg stoji hair stilistica Teuta Mesaroš otvoren je još 2009. godine od kada je stekao veliki broj poznatih klijentica poput Tanje Dragović, Ive Balaban, Nine Badrić, Ljupke Gojić Mikić i Mije Kovačić. Teuta Mesaroš svoj je zanat ispekla i na New York Fashion Weeku, a u Hrvatskoj svakodnevno radi na brojnim modnim kampanjama i snimanjima,

Frizerski studio Opium

Frizerski studio Opium nalazi se u Centru Kaptol, u vlasništvu je Tee Matičević, kreativne direktorice studija i Ane Karamarko. Za frizure je zadužen frizer jako popularan među damama, Martin Posavec. Opium posjećuju mnoge dame iz javnog života poput Jelene Rozge i Franke Batelić, a uskoro će lansirati i svoj podbrand, ekstenziju za ljubimce - Opium Pet.

Salon Glamour

Kampanja za klijenta kou potpisuje salon Glamour

Frizerski salon Glamour nalazi se u blizini Kaptol centra, u Medvegradskoj, a među zagrepčankama postoji već dvadeset godina. Osnivačica i direktorica salona Milena Mršić respektabilno je ime u svijetu njege kose, a u svom salonu vodi veliki tim frizera te je lanirala nekolicinu popularnih frizerskih imena.

Salon Rene

Kampanja za Dreft Fashion Week Zagreb s/s 2014 s Ivom Jerković
Kampanja za Dreft Fashion Week Zagreb s/s '14

Frizerski salon Rene koji se nalazi u staroj Vlaškoj vodi poznata zagrebačka frizerka Rene Inglese koja je nedavno na zagrebačkom Fashion Weeku proslavila 20 godina svoje karijere. Kroz tih 20 godina kroz ruke su joj prošle brojne Hrvatice koje frizira i dana te je odradila jako puno modnih, snimanja, revija i kampanja, a često se prisjeti kako je upravo ona odsjekla dugu kosu Giulianu.

Frizerski salon Renata

Renata Vinšek iz frizerskog salona Renata sa svojim klijentima

Renata Vinšek i njeni saloni godinama su među najpopularnijim frizerskim salonima u Zagrebu. Sama Renata je nekada frizirala predsjednika Tuđmana, kroz preko 30 godina karijere može reći da nema poznate Hrvatice koja nije bila u njenom salonu, a danas je zadužena za frizuru predsjednice Kolinde Grabar Kitarović te poznate dame poput Indire Levak i Tereze Kesovije.

Frizerski salon Ruža Institut Kérastase

Frizerski salon koji se nalazi u Vlaškoj već je godinama jedna od top lokacija gdje Zagrepčanke odlaze na njegu svoje kose te frizure. U ovom salonu možete napraviti i dijagnozu vlasišta, a svoj termin možete rezervirati i online. Njegu svoje kose ovom salonu prepuštaju Severina, Bojana Vejzović, Vanna, Lana Jurčević i Tatjana Jurić.

Salon Larita

Iva Jerković u kampanji ELFS-a
Iva Jerković u kampanji ELFS-a

Pod palicom prelijepe Ive Jerković, u Radničkoj se smjestio salon Larita koji se u dvije godine postojanja nametnuo kao jedna od najpopularnijih desntinacija za kosu u Zagrebu. U njemu je svakodnevno Maja Šuput koja vrijednim Laritinim zaposlenicama prepušta sve svoje transformacije, zatim Kristina Bradač, Nina Badrić, Iva Leko, Sanja Duggan i mnoge druge koje u ovaj salon navraćaju i na šminkanje.

Fabule de Forma

Fabule de Forma

Frizerski salon Fabula de Forma na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić koja je osobno imala prilike raditi s Kevinom Murphyem za čije je proizvode sada i zastupnica za naše tržište, brine se za hair styling mnogih poznatih Hrvatica. Petra Nižetić, Marijana Batinić, Marija Borić, Anđa Marić, Aleksandra Dojčinović samo su neke od njih. Katica je kao suradnik radila na brojnim modnim editorijalima i revijama, a često lanisira i vlastite kampanje s novim hair trendovima.

Frizerski salon Antonija

Ornela Vištica, Tamara Garbajs, Marija Huha, Sandra Vranješ Milić, Antonija Mužar, Josipa Pavičić, Tončica Čeljuska, Nevena Rendeli, Vlatka Pokos

S adresom u Preradovićevoj ulici, frizerski studio Antonija, vlasnice Antonije Mužar otvoren je prije šest godina. Antonija se u svojoj dugoj frizerskoj karijeri educirala na brojnim svjetskim akademijama, a danas frizira Nevenu Rendeli, Milu Elegović Balić, Tamaru Garbajs i Maru Bratoš.

Salon F

Salon F kampanja

Frizerski salon Zvonimira Franića koji je prije nekoliko godina postao jedan od najpopularnijih domaćih frizera nalazi se u Maksimirskoj. Salon F zadužen je za kosu Jelene Veljače, Antonije Stupar Jurkin i Nives Ivanković koje su mu i ambasadorice.

She cuts your hair

She cuts your hair

Salon na čijem je čelu koloristica Ivanom Marušić Kokolić koja surađuje s brojnim modni stručnjacima naše domaće scene također se brine za kosu mnogih poznatih. Tu se našao i jedan muškarac - Maksim Mrvica, Ida Prester glumice Jadranka Đokić i Ecija Ojdanić, ali i Đurđa Tedeschi.

Ivy's Hair Studio

Ivy's Hair Studio

Ivy's je jedan od najpopularnijih salona koji nije toliko razvikan zbog poznatih dama koje dolaze u njega. Sve klijentice kažu da se ovdje osjećaju odlično i jako su zadovoljne sa svojim frizurama s kojim se često pohvale na svojim društvenim mrežama. Salon se nalazi u blizini Britanskog trga.

 Allure

Allure tim

Allure iza kojih stoje Martina i Igor Čerkez otvoren je 2001. godine, slogan im je"budite razumni, zahtjevajte nemoguće". Educirani na prestižnim svjetskim akademijama i seminarima,  zajedno s dragim kolegama Ivanom Mišić-Lokar, Mariom Treščecom, Ivanom Vrdoljak i Majom Sokolić pokreću vlastitu akademiju MI HAIR ACADEMY. Ovi frizerski umjetnici za potrebe revija i snimanja zaista stvaraju čuda.

Zanetti

Nema Zagrepčanke koja ne zna za salon Ivice Zanettija smješten od 2001. godine u Tomićevoj ulici. Dugogodišnje iskustvo, praćenje svjetskih trendova i stalna edukacija i hrpa zadovljnih klijentica garancija su da Zanetti zna svoj posao i da ga žene vole.

Dessange Hrvatska

Sanja i Luka Čabraja iz salona Dessange sa svojom klijenticom

Dessange Hrvatska, frizerski je salon iza kojeg stoje Luka i Sanja Čabraja koji su stajali iza kultnog branda Estetic Uveme. Dugogodišnje iskustvo, odlična lokacija na samom početku Ilice kod glavnog trga, Dessange proizvodi također rezultiraju s puno sretnih klijentica.

Iggy

Iggy

Iggy Popović frizersko je ime koje stoji iza ovog popularnog salona smještenog na Fallerovom šetalištu. Iggy, unatoč iskustvu od preko 20 godina, svakodnevno pohađa razne edukacije i svjetske seminare kako bi uvijek bio u korak sa svjetskim trendovima. Inače, Iggy je poznat i kao modni dizajner za završenim TTF-om koji svoje kolekcije prikazuje na Zagreb Fashion Weeku.

HMH Studio

HMH Studio

Zagrebački frizerski salon poznat po profesionalnoj usluzi čiji frizerski majstori  koriste samo vrhunske profesionalne Keune preparete, a u kojem svoju kosu njeguju brojne poznate osobe poput Mirne Berend, Ane Gruice, Snježane Mehun, Baby Dooksa i brojnih drugih.

Studio Marcela

Studio Marcela

Ovaj lanac frizerskih salona nalazi se na čak tri lokacije u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici. Studio Marcela poznat je po tome što nekoliko puta godišnje lansira svoje trend kampanje u kojima glavne uloge imaju njihove ambasadorice poput Ane Begić,  Ane Vilenice, Ivane Ergić, Ivane Delač Đolo, Alke Vuice, Barbare Nole i mnogih drugih.